mynewspapers.net

Kul bakgård hemlagad gungor

Kul bakgård hemlagad gungor


Lägga till ett par ståtliga träd med tjocka, breda grenar, några rep, ett gammalt däck och en ledig eftermiddag och har du ingredienserna till bakgård roliga och fantasifulla expeditioner. En hemgjord däck swing är en inbjudan till vilda gyrations och kluster av barn. Ett rep swing är en båge av äventyr. Gungor är lätta att göra och kräver mycket lite material. Huvudsakliga oro i början är robusthet och säkerhet. Ta dig tid att få det rätt och din bakgård gungor blir lottningen av grannskapet.

Instruktioner

• Upprepa en del av kedjan, täckt av slangar att skydda trädet, över en gren som är ganska horisontellt, minst 6 till 8 inches i diameter och ca 10 fot från marken. Försök att välja ett träd som är isolerad och se till svingen kommer att ha en 30-tums clearance från stammen på höjden av sin båge. Kedja längd beror på höjden på grenen.

• Fäst loopas kedjan till en kedja kontakt som hakar i en låsning swivel krok. Dessa kontakter bör stålkvalitet hårdvara avsedd för lyft eftersom de kommer att ta en massa vikt och missbruk och du inte vill att de misslyckas. Få hårdvara grad 5 eller högre.

• Borra tre hål i toppen av däcket. Leta upp dem samma avstånd ifrån varandra runt kanten. Avloppet borrhål i botten tröttar kanten så att vatten rinner ut ur det och det blir inte en grogrund för mögel eller myggor.

• Fäst tre lyftöglor genom övre hålen. Använda låsbrickor och fender brickor över och under den tröttar kanten för att säkra bulten.

• Fäst tre lika längder på mellan 3 till 5 fot lång swivel kroken och sedan till tre kedja kontakter som podepnie lyftöglor på däcket. För att skydda händerna, Använd slangar över delar av de tre kedjorna som kommer att vara grep när svängande.

• Sprida en mjuk matta av kompost runt basen av däck gungan att absorbera effekten av falls och testa svingen för att vara säker alla kontakter lastrummet.

• Använd en längd av flätad eller tvinnad nylon repet ca 6 fot längre än avståndet från grenen till marken. Värm i ändarna av repet med ljusare tills fibrerna smälta ihop. Detta förhindrar nötning. Knyt en solid knut i smält slutet av repet. Dra en 3-foten del av trädgårdsslang över repet hela vägen till den knutna änden.

• Klättra trädet med rep; använda en stege för ett träd med en rak Stamm. Slinga repet över en hög, vågrät gren 6 inches eller mer i diameter, på ett avstånd av 8 fot från stammen. Knyt en Pålstek knut i repet, lämnar slack i slingan så att du kan passa en knytnäve genom den. Klättra ner.

• Åtgärd pekar på 4, 5 och 6 fot på repet från marken. Propp knutar på var och en av dessa punkter, ommätning mellan knop. Proppar är dubbel overhand knop som får stramare under stress.

• Borra ett ¾-tums hål i centrum av träbit. Slipa träet så det finns inga flisor eller ojämna kanter var som helst på den. Trä linan genom hålet, dra virket till en punkt 3 fot från marken och två propp-knutar under trä. Skär den överskjutande rep och smälta rep slutet under Knut med ljusare. Detta är den stående plattformen för svingen.

• Sprida ett lager kompost runt basen av gungan att mjuka upp alla falls. Testa svingen för att vara säker att knutarna är säkra och att det har vuxen vikt enkelt. Det bästa testet innebär mer faktiska svänger än bara stå på perrongen. Få bort svingen och låt barnen som den byggdes för att ha en sväng.