mynewspapers.net

Kryssningar som erbjuder det bästa värdet

Kryssningar som erbjuder det bästa värdet


Det finns många saker att ta hänsyn till när du bokar en kryssning. Det är viktigt att forskning om de olika hamnarna på resplanen, längden av tid som tillbringas till havs, typ av underhållning ombord, typ av hytt tillgängliga och tjänster som ingår eller som finns tillgängliga som tillval som kan betalas för lämnade hamnen. Att välja bästa värde kryssningen är ett mycket mer komplicerat än att välja bästa värde paketresan eller bästa värde kombinerade flyg- och affär.

Resebyrå paket

Boka flyg, hotell och resor utflykter online är en populär aktivitet. Mer än 90% av alla kryssning bokningar gjorda i Storbritannien görs dock via resebyråer. Bokning en kryssning kan vara mycket vilseledande för en första gången kryssare, eftersom det finns så mycket att ta hänsyn till. Många erfarna kryssningsresenärer välja att boka sina kryssningar med hjälp av en resebyrå, eftersom de vet att resebyrån har tillgång till några av de bästa priserna och paketerbjudanden på marknaden. Som UK resebyråer är ansvariga för 90% av kryssning bokningar gjorda i Storbritannien, är de de människor som får bästa erbjudanden direkt från kryssningsföretag. Det finns också ett antal företag som endast kan ta emot bokningar för kryssningarna som de erbjuder de inte kan göra flyg eller transfer bokningar för sina kunder, vilket innebär att de människor som inte går igenom resebyråer är också osannolikt att hitta det bästa kryssning erbjudanden tillgängliga.

Tidiga bokningar

När bokar en kryssning, vare sig det är en kort tre eller fyra dagars kryssning eller ett längre två veckors kryssning, de människor som boka tidigt få de bästa erbjudandena. Till skillnad från sista minuten flyg erbjudanden erbjudanden eller sista minuten på hotellpaket till exempel kryssningar bokade nära avresedatum tenderar att vara dyrare. Det är för den som vill uppleva en kryssning till boka tidigt, minst 3-6 månader i förväg, för att få bästa.

Gruppbokningar

Avrel Lee, en bidragande orsak till Voyagers dom avsnittet i telegrafen, förklarar att när hon försökte att boka sin första kryssning, hon fick veta att den resebyrå som gick till henne att som enskild resenär hon måste "betala två gånger utannonserade priset om hon ville göra en bokning." För att få bästa kryssning tillgängliga, är det bäst att resa med minst en annan person. Reser ensam på en kryssning kan träna dyra på andra sätt också, eftersom kryssningsfartyg annonsera ofta ombord rabatter som avser "två för en" erbjudanden på mat, spa-behandlingar och andra tjänster. När du reser ensam, är det svårt att få det bästa värdet från en kryssning.

Skräddarsydda program

Vad som utgör "bästa värde" för en ivrig cruiser kommer inte vara samma för en annan. Om resa med barn, blir det viktigt att undersöka in i servar ombord på kryssningsfartyget för barn och huruvida dessa tjänster ingår i kryssning pris eller om extra avgifter kommer att tillämpa. Det finns också många företag som gör att barn under en viss ålder att resa gratis. Vissa kryssare är mer intresserade av att spendera en massa tid ut till havs och så att veta vad ombord aktiviteter ingår i kryssning pris och hur mycket de inbyggda tjänsterna, till exempel spa-behandlingar kommer sannolikt att kosta. De människor som vill hitta en kryssning med massor av vanliga hållplatser bör kolla in uppgifter om stannar. Ta reda på hur många timmar fartyget kommer att docka på posta av varje destination och ta reda på hur lätt det är att gå på upptäcktsfärd från hamnen på varje destination. Utan tillräcklig forskning, kan kryssare hitta att de betalat ut för en kryssning som inte lever upp till deras individuella önskemål och därför inte var faktiskt den "bästa värde" kryssningen för dem.

Dolda kostnader

De flesta kryssningsrederier företag avgift för ett urval av tjänster ombord och det är viktigt att ta reda på vad som ingår i bokningen priset för att hitta den bästa värdet kryssningen och undvika besvikelse. Till exempel inkluderar vissa företag inte alla måltider i bokningen priset och vissa bolag betalt för tjänster som tvätt.