mynewspapers.net

Kryssningar från England till Australien

Kryssningar från England till Australien


Kryssningar från England till Australien är inte lätt att hitta, utan tvekan eftersom dessa är mycket lång semester. Southampton är avgång porten för längre kryssningar som finns enkelriktad eller som en del av världen kryssning paket. Mer vanliga australiska kryssningar från Förenade kungariket innebär flyger till Australien och ombordstigning kryssningsfartyget i Australien för en åtta dagars eller 14-dagars kryssning.

P & O Cruises

P & O Cruises erbjuder ett litet utbud av kryssningar till Australien eller världen kryssningar som stopp i Australien, deaprting i January.The kortaste cruise är en 38-natt kryssning från Southampton till Sydney, tio hamnar i tio olika länder. Denna enkelriktad kryssning resor via Panamakanalen och anlöpningshamnar inkluderar Portugal, Barbados, Nederländska Antillerna, Honolulu och Auckland. Boende finns i en rad rum från insidan staterooms sviter och passagerare gynnas av en ersättning att spendera ombord. P & O världen kryssning kommer att pågå 82 nätter, följa ovanstående väg till Australien och sedan fortsätta till Asien och Afrika och återvänt till England via Suezkanalen och Europa.

Fred. Olsen

Fred. Olsen Cruise Lines erbjuder en 108-natt runt världen kryssning som avgår från Southampton och hamnar i Australien och Nya Zeeland. Boende på denna kryssning finns i ett urval av hytter, balkong hytter och sviter. Faciliteter på fartyget inkluderar spa, pooler, gym och ett antal restauranger. En enkelriktad kryssning till Sydney, Australien kommer att ta 50 nätter och innebär 16 portar inklusive Västindien och Colombia. Kryssningen besöker Tahiti och Rarotonga och gör tre stopp i Nya Zeeland innan den når Sydney.

Flyga kryssning

Om du inte har tid för en lång sjöresa till Australien, kan du prova en fluga-kryssning semester. Princess Cruises erbjuder en mängd olika kryssningar och kryssning-turer i Australien och Nya Zeeland, ringer på några av de mest spektakulära platserna runt kusten. Holland America Line och Silversea Cruises också erbjuda kryssningar i området Australasien.