mynewspapers.net

Krydda Rack idéer

Krydda Rack idéer


Att ha en mängd olika kryddor å kan förbättra smaken av dina måltider. En kryddhylla är en ovärderlig kök redskap att hålla dina kryddor tillgängliga och organiserat för att hjälpa dig i din strävan att fantastiska matlagning.

Glas burk krydda Rack idéer

Det finns många olika typer av krydda rack: bänkskiva modeller, over-the-dörr typer och snurrande karusell skivspelare. Men vad händer om du vill göra din egen? Återvinn gamla behållare för att lagra kryddor. Små glasburkar baby mat skulle fungera bra. Tvätta dem efter användning, skapa färgglada etiketter och tejpa dem till utsidorna burkar. Använda någon liten hylla du har att Visa burkar för enkel användning. Skapa en regnbåge av färgglada burkar genom att lagra en mängd kryddor i andra genomskinliga burkar. Gamla glasburkar gelé skulle fungera bra, alltför.

Plastbehållare krydda Rack idéer

Plastförpackningar kan återanvändas. Samlar in liknande-storlek behållare, såsom de som används för smör eller ost sprids, och återanvända dem för att lagra kryddor. I stället för hyllor för att lagra dina kryddor, Använd en lazy susan spinning plate, finns på rabatt och organisation butiker. Du kommer att kunna organisera och stapla kryddor och snurra facket precis som du skulle med en fancy snurrar karusellen kryddhylla, men för en bråkdel av kostnaden.

Några överväganden

När du sätter ihop din egen kryddhylla, måste du göra dina egna etiketter. Använd en etikett maker, skriva ut etiketter med hjälp av ett datorprogram eller en kalligrafi penna för att ge dem en mer personlig touch. Det är en bra idé att lägga inte bara namnet på kryddan, men också datumet du fyllt containern. De flesta kryddor börjar förlora smak efter ett år.