mynewspapers.net

Krukväxter örtagård gåvor

Krukväxter örtagård gåvor


Om du har en vän som tycker om att använda örter i sin matlagning, sedan ge honom en gåva av en krukväxt ört eller en krukväxter örtagård. Det finns många kreativa sätt att paketera en krukväxt ört gåva. Besluta om din gåva kommer att odlas i eller utanför. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra de artiklar du behöver för att överleva örter.

Container örter

Köpa en blomlåda, keramiska potten eller andra dekorativa behållare för en mängd olika örter. Du har inte plantera individuella örter i enskilda krukor; Du kan plantera en rad i en pott. Kontrollera att örterna har liknande fukt krav. Örter behöver solljus för att växa, så anser detta när man sätter ihop din behållare ört gåva. Din vän kan placera behållaren i en trädgård att fylla tomrummen, på en fönsterbräda eller strax utanför en altandörren. Placera utsäde förpackningar, en spade, en liten vattenkanna och en liten påse krukväxtjord i fönstret rutan eller stora keramiska potten. Detta ger din vän de resurser som han behöver för att börja plantera.

Lerkruka örter

Ge en vän som bor i trånga kvartalen--som en lägenhet--en lera potten ört. Denna enda potten kan sitta i fönsterbrädan. Välj en pott som är stora, men kommer fortfarande passform på fönsterblecket--upp till 12 inches i diameter. "Lera krukor leach fukt från marken, så Blötlägg dem i vatten före ingjutning," rekommenderar bättre bostäder och trädgårdar tidningen. Köpa örter som har grodda i plastburkar och överföra dem till en lerkruka efter fylla det med krukväxtjord. "Tryck på krukväxter örten i marken att göra en plantering hål som är precis rätt storlek. Försiktigt glider den unga växten ur sin plantskola kruka,"rekommenderar tidningen.

Krukväxt ört markörer

Köpa en dekorativ uppsättning av krukväxter ört markörer som din vän kan glida in i hennes kryddväxter att identifiera vad växer i specifika ställen. Detta är särskilt användbart när du ger en gåva som har många olika sorters örter växer i samma kruka. Välj markörer med torka bort ansikte och särskilda markörer så att din vän kan ändra namnet på markören som experimenterar hon med växande andra örter.