mynewspapers.net

Krukväxter för syre

Krukväxter för syre


Växter inte bara skapa en lugnande miljö, men också bidra till att producera högre kvalitet syre. Inomhus växter ta bort gifter från luften och minska mängden koldioxid, enligt gröna växter för gröna byggnader. Även om de flesta växter ge positiva effekter på luftkvalitet, kan vissa arter rena luften och införa högkvalitativa syre in i ett rum som är bättre än andra.

Peace Lily (Spathiphyllum)

Fred Lilja är en gynnade inomhus växt, som det är lätt att underhålla och producerar livfullt gröna blad och vita blommor som det mognar. Denna perenn kan växa till att bli 24-inches lång, vilket gör det ett bra val för större utrymmen inomhus. NASA och tillhörande landskap entreprenörer av Amerika (ALCA) statliga fred liljor kan effektivt ta bort formaldehyd och bensen från luften, medan avger renat syre. Fred liljor kan köpas på någon lokal växt plantskola.

Janet Craig (Dracaena Deremensis)

Janet Craig anläggningen är mest känd för sina långa glänsande blad och dess förmåga att frodas i lowlight situationer. Hållbarhet hos denna växt är det en gemensam fixtur inom kontors- och skolor. NASA och ALCA staten kan anläggningen ta bort upp till 18,330 mikrogram av föroreningar i luften under en 24-timmarsperiod. Detta effektivt renar luften och producerar ren syrgas, även inom upplysta svagt rum.

Marginata (Dracaena Marginata)

Marginata växten karakteriseras av dess ormliknande stam, och dess förmåga att växa upp till 10 fot hög, även inom svagt upplyst interiör utrymmen. Även om denna växt är för stor för vissa hem, kan den beskäras för att upprätthålla en drägligare höjd. Denna robusta växt kan lägga till en tropisk känsla en miljö på grund av dess långa, smala blad. NASA och ALCA staten marginata anläggningen kan bort upp till 27.292 mikrogram av luft föroreningar varje dygn, vilket gör det en av de mest effektiva rening av luft växterna tillgängliga.