mynewspapers.net

Krukväxt Ivy växterVäxande murgröna i krukor inomhus ger rummet en delikat look och ger lite av utomhus insidan. Ivy är också användbart i krukor i din uteplats, som en formklippta växt eller klättra en stängsel eller vägg. Ivy sorter kommer i många former och storlekar. De olika ljusförhållanden och fuktighet som de behöver för att frodas.

Pothos Ivy

Pothos murgröna är hjärtformade och klättrar lätt på en andel i en pott. Bladen är gröna och brokiga med grädde eller gul färg. Det är en perfekt anläggning för husägare som inte har gröna fingrar eller en början trädgårdsmästare eftersom den tål svagt ljus och brist på fukt också.

Grape Ivy

Grape murgrönan är en vintergrön växt. Dess blad har grovt tandade marginaler och tre broschyrer. Dess mörk-gröna blad växa från 2 till 9 inches i längd. Grape murgröna tål låga ljusnivåer, vilket gör det användbart som en inomhus krukväxter. Den trivs bäst i temperaturer som sträcker sig så lågt som 68 upp till 27.8 grader Celsius.

Engelska Ivy

Engelska ivy är en vinranka som vintergröna, woody. Bladen kommer i en mängd olika grönt och vitt. Dvärg-versioner är det bästa valet för inomhus krukor. Detta vin fungerar bra som en formklippta växt. De föredrar skuggiga områden utomhus och ljust lit windows inomhus.

Röd murgröna

Röd murgröna är även känd som våffla anläggningen. Det är lila under bladen och topparna har en silvrig glans till dem. Denna ivy har små blad, därför fungerar bra i krukor eller hängande korgar. Den har små vita blommor som blommar under våren och sommaren. Denna ivy kräver hög luftfuktighet, så det kan kräva imma om din inomhusluft är torr. Den växer väl under lysrör inomhus eller utomhus i halvskugga.