mynewspapers.net

Kroppen stöds löpband utbildningKroppen stöds löpband utbildning är en typ av rehabilitering träning som kan hjälpa patienter återupprätta deras förmåga att gå. Till skillnad från en normal löpband workout är målet med en kropp stöds löpband workout inte att täcka ett stort avstånd eller att upprätthålla snabb takt. I stället, målet är att gå långsamt, fokus på rörelser i lederna. Patienter kan också använda specialiserade löpband som kan fungera vid lägre hastigheter än normalt för kroppen stöds utbildning.

Funktion

Vanliga promenader rehabiliteringsövningar kräver att patienter använder sina lägre kroppar bära vikt för deras övre organ. I de flesta fall använda patienterna någon typ av stöd, såsom en walker, för att minska belastningen benen måste bära. Med kroppen stöds löpband utbildning, är patienter helt fria från vikten av deras övre organ. Patienter som utför utbildning bära selar som kan stödja 100 procent av sin vikt. Det ger dem möjlighet att fokusera på mekaniken i promenader innan du börjar processen med att stärka underkroppen.

Som det kan hjälpa

Kroppen stöds löpband utbildning är mest fördelaktigt för personer som lider av ofullständig ryggmärgsskador. Detta är skador som ändå tillåter några rörelser under midjan, i motsats till komplett ryggmärgsskada, som innebär total förlamning. Exempel på områden av gemenskapsintresse som kan gynnas av denna typ av utbildning är de som är resultatet av muskulös skleros, slaganfall och ofullständig förlamning, men endast din läkare kan avgöra vad som är lämpligt för ditt tillstånd.

Fördelar

Enligt University of Washington i USA tror många forskare nu att nervceller i ryggraden har möjlighet att lära sig eller lära sig utantill rörelser utan direkt hjälp av hjärnan. Kroppen stöds löpband utbildning tillåter patienterna att träna dessa nervceller utan att sätta stress på muskler eller ben i underkroppen. Även patienter inte kanske kan överge sina rullstolar och andra hjälpmedel för promenader helt efter avslutad utbildning, kan de bli mindre beroende av sådant stöd.

Bevis

En studie av forskare Volker Dietz et al, 1998 som publicerades i International Encyclopedia av rehabilitering, visar kroppen stöds löpband träning kan hjälpa patienter med ofullständig gemenskapsintresse förbättra deras förmåga att gå. Studien följde 14 patienter över 12 veckor av dagliga träning. Några av patienterna hade ofullständiga gemenskapsintresse och flyttade självständigt, medan andra hade komplett gemenskapsintresse och förlitade sig på externa bistånd för att slutföra rörelser. Medan frivilliga funktion inte förbättrades hos komplett SCI patienter, visade ofullständig SCI patienter funktionella förbättringar, som inte var närstående till att stärka eller naturliga, spontan återhämtning. Detta tyder på att kroppen stöds löpband träning har en positiv inverkan på leder eller senor. Dock som Pacific University Oregon anteckningar, fördelarna med utbildningen av underlagen för kvalitet är fortfarande begränsad, och ytterligare forskning är nödvändig.

Varning

Vissa SCI patienter bör inte delta i kroppen stöds löpband utbildning, det kan innebära hälsorisker. Dessa inkluderar patienter med postural hypotension, viktbärande försiktighetsåtgärder och spinal instabilitet.