mynewspapers.net

Kristna böner för en bröllopsfestKristna bröllop är en tid att fira kärleken till bruden och brudgummen och deras hängivenhet till Gud och Jesus Kristus. Använda bröllop mottagning böner för att välsigna paret med Guds kärlek. Skriv flera böner till adress betydande stunder av receptionen.

Nygift par välsignelser

En nygift bön kan vara enkla eller så exakt som du vill. Planera ditt bröllop webbplats tyder på en enkel bön om förenar ett par i heliga äktenskapet och slutar med att Gud skulle välsigna och hålla dem i sitt hjärta hela tiden. Skriva en särskild bön för par, inklusive särskilda framtida verksamhet. Inkludera en plädering för säkerhet om de flyttar till en ny stat. Be Gud välsigna deras barn och hålla dem nöjda.

Middag böner

En middag bön är en lämplig början för någon måltid du tjänar på recepiton. Använda exemplen på webbplatsen The My bröllop mottagning planering eller använda dem som en guide för att skriva din egen bön. skriva din egen bön. Börja med att tacka Gud för maten i receptionen; nämna bruden och brudgummen.

Pensionat välsignelser

Skriva en bön ber Gud att välsigna bröllopsgäster hälsa. Använda "Bön för världen" från inlösen världen webbplats som en riktlinje. Använda ödmjuka fraser såsom "vi tack för bra hälsa du har ansett det lämpligt för att skänka oss." Skriva ut bönen för gästerna att ta med hem.

Bruden och brudgummen böner

En bön från bruden och brudgummen kan illustrera deras kärlek till varandra och sin hängivenhet till en kristen livsstil. Använd exempel bönen på sidan Skapa en kristen bröllop webbplats som en guide. Bönerna kan innefatta fraser såsom "din kärlek hjälper mig att se Gud tydligare varje dag." Bruden och brudgummen kan recitera dessa böner i början av receptionen.