mynewspapers.net

Kreativt skrivande tävlingar för tonåringar

Kreativt skrivande tävlingar för tonåringar


Genom att ange kreativt skrivande tävlingar, kan teenage författare tjäna erkännande och utmärkelser för sina talanger och ansträngningar. Ett antal skriva tävlingar är bedrägerier; om en avgift tas ut, överväga som håller i tävlingen och vart pengarna går innan du skickar pengar. Dock som många kreativt skrivande-tävlingar körs av ansedda organisationer och publikationer.

Nationella skolastiska Art & Writing Awards

En av de största årliga tävlingarna för teen författare (och konstnärer) i USA, National skolastiskt Art & Writing Awards konkurrens grundades 1923 av alliansen för unga författare och konstnärer. Kreativa författare i årskurserna 7 till 12, inklusive hem och skola studenter, kan tjäna erkännande och stipendier för sitt skrivande i kategorier, såsom poesi, Novell, humor och mer. Mer än 165.000 litterära och konstnärliga verk lämnats in under 2010, och fler än 50 000 studenter kommer att få utmärkelser till regionala tävlingar, med några av dessa studenter flyttar upp den nationella tävlingen. Transaktioner bedöms av proffs på originalitet, teknisk skicklighet och uppkomsten av en personlig vision eller röst. Den allmänna avgiften är £3 per post eller £13 för en portfölj post från och med December 2010, om inte ett annat belopp är föreskrivs i riktlinjerna för regionalstöd. Om avgiften är ett hinder för inträde, beviljas dispens efter ansökan.

Poesi Society of America

Sedan 2001 har poesi Society of America erbjuder en årliga skrivartävling för elever i årskurs 9 till 12. Hemundervisning och andra alternativa studenter är välkomna tillsammans med studenter i traditionella skolor. Louise Louis/Emily F. Bourne Student poesi utmärkelsen är skänkt för den bästa opublicerad dikten och erbjuder ett £162 pris (från och med 2010). Anmälningsavgiften är £3 per enskild transaktion, men lärare får lämna in obegränsade mängder av dikter--en per student--för en £13 inträdesavgift, December 2010.

Teen bläck

"Teen bläck" rymmer en månatlig poesi contest. Utmärkelser och priser inkluderar en gratis kopia av upplagan av tidningen som innehåller publicerade dikt, särskilt erkännande i tidningens tryck och online versioner och små föremål, som en penna och kläder. Denna månatliga tävling pågår. Också är av möjligt intresse för kreativa författare tidningens fiction skrivande tävling. I januari och juni heder "Teen bläck" en eller flera av tidningens författare för enastående skönlitteratur. Awards liknar dem för poesi. Alla unga vuxna genrer accepteras, från fantasy till romantik. Krävs inga anmälningsavgifter, men författaren måste vara tonåring 13 till 19 år gammal.