mynewspapers.net

Kreativa tonåring rum idéer

Kreativa tonåring rum idéer


Kreativa tonåring sovrum är lika unik som de tonåringar som kallar dem hem. Din tonåring rum bör återspegla sina egna intressen och personliga preferenser. Till exempel, om din tonåring älskar fotboll, dekorera med en fotboll tema i åtanke. En RYNKAD rosa och lila rum är perfekt för en cheerleader eller andra "girlie" tjejer.

Rum Classic lila

Om din tonåring älskar färgen lila, måla alla väggarna ljus lila och lämna taket vitt. Installera vit krona moulding längs överkanten av väggarna. Dekorera med vita möbler och välj mörkare plommon eller djupt lila sängkläder till accent väggar. Hänga silver-inramade bilder på rosor eller andra blommor på väggarna också. Dekorera med extra accenter på byrån, som en handhållen spegel sterling silver eller silver smyckeskrin. Du kan också placera torkade blommor eller rosor i en vas och placera dem på byrån.

Fotboll rummet

Kreativa tonåring rum idéer


Måla väggarna i rummet blå och lämna taket vitt. Häng tre eller fler olika inramade bilder av din son eller dotter poserar i uniform fotboll eller spela fotboll på fältet. Måla en soccer ball gränsen längs upp på rummet och lägga till möbler som matchar rummet som en fotboll säng eller helt enkelt vita möbler. Andra detaljer, såsom en inramad jersey t-shirt eller fotboll bollar på en hylla, är också utmärkt inredning accenter.

Tropiska rum

Dekorera ett tropiska rum för din tonåring. Måla rummet en ljus pastell eller lime grön, beroende på vad din tonåring gillar. Inkludera tropiska växter som Saintpaulia eller små palmer i två hörn av rummet. Häng inramade bilder på Hawaii och andra tropiska destinationer på din vägg. Detta rum är perfekt för den tonåring som älskar att resa eller som har varit till de tropiska öarna. Installera en blomma mobil i mitten av rummet eller välja en surfare bambu dörrgardin för din son. Detta rum skulle kunna arbeta för en pojke eller en flicka; bara be din tonåring vad han gillar. Dörrgardin och blomma mobil kan hittas i butiker eller på nätet. (Se nedan för att köpa online resurser.)