mynewspapers.net

Kreativa tabellen benet idéer

Kreativa tabellen benet idéer


Hitta tabellen rätt kan vara svårt. Inte bara har det att vara av rätt storlek och färg för din inredning, det måste också vara rätt höjd. Det runda bordet kan se perfekt, men benen är för hög. Den vintage är charmiga, men det sitter två fot lägre än din soffa. Genom att göra en egen distinkt bordsben, inte bara garanterat du gör en design uttalande, du också benen blir exakt rätt höjd.

Krita upp till Pool

Använda gamla poolköer som bordsben. Mät längden på benen som du behöver. Skär poolköer till den längd, se till att den tjockare delen (eller handtag) för stack-ikonen är närmast ditt bord. Skruva fast cue stick segmenten i små trä rutor och fäst rutorna längst ned i tabellen.

Stapla dessa böcker

Mät längden på benet du behöver för ditt bord. Köpa attraktiva begagnade böcker som kommer stack till exakt det höjden. Använd en hål såg för att borra genom centrum av varje bok. Limma bokomslag tillsammans med ett starkt lim. Placera en stållist genom högen av böcker och ansluta till bordsskivan. Upprepa tre gånger.

Sätta en strumpa i den!

För en ung flickas skrivbord, använda rosa benvärmare på varje ben för en ballerina-tema rum. För en spirande sportsman, använda atletiska strumpor. Inte bara att du har en distinkt utseende till din Möbelben, Strumporna hjälper skydda golvet---särskilt viktigt om golvet är av trä.