mynewspapers.net

Kreativa sätt att säga "Grattis" till din man

Kreativa sätt att säga "Grattis" till din man


När du har varit gift en stund, måste du hålla saker färskt--samma gamla sätt att säga "Happy Birthday" bara kommer inte att göra. Du vill din man att känna sig älskade och uppskattade sin speciella dag så fira på ett kreativt sätt. Du behöver inte vara artist, musiker eller författare att göra detta. helt enkelt göra lite tweaks på vanlig födelsedag hälsningar låter din make vet du bryr dig om honom.

Kort och meddelanden

Korten är ett traditionellt sätt att skicka födelsedag hälsningar, låt oss inse det: affären som helt enkelt inte mycket kreativa. Gör ditt eget kort och bifoga ett särskilt meddelande. Du kan hand-dra ett kort eller använda ett datorprogram för att utforma ett professionellt utseende. Skriva ett eget meddelande inuti--inte använder en standard kort känslor. Nämna något personligt som har betydelse för två så att kortet kan bara vara från en älskade hustru. Alternativt skicka ett Grattis meddelande till annonser i din lokala tidning eller har en lokal DJ tillkännage sin födelsedag under hans pendla till arbete.

Matlagning

Matlagning är en annan kreativa sätt att säga "Grattis på födelsedagen," särskilt om din man är en gourmet, mat aficionado eller bara uppskattar hemlagad mat. Gör hans favorit maträtt eller skapa en ny bara för honom. Om du är skicklig på att göra tårtor eller särskilt ambitiösa i köket, baka honom en födelsedagstårta och sätta ett speciellt budskap på den i grädden. Om din man tycker om att laga mat, kan detta vara en aktivitet som ni kan dela på hans födelsedag.

Writing

Skrivet känslor inte behöver stanna vid födelsedagskort - det finns många andra sätt att säga "Grattis" till din gubbe. Prova att skriva en dikt för honom, texten till en sång eller ens en kort uppsats. Inkludera alla skäl varför du älskar honom, hur speciell han är till dig, och hur glad och tacksam du är att han var född-- och valde att dela sitt liv med dig.

Sexualitet

Ibland är det bästa sättet att säga "Grattis" till din man att visa honom hur mycket du vill fira. Kick saker upp ett pinnhål på hans födelsedag genom att servera honom middag i sängen iklädd en fransk maid kostym eller en stygg underkläder. Rollspel, prova några leksaker (till exempel ögonbindlar eller massage oljor), och kanske till och med klä upp lite--något att göra tillfället mer spännande och kryddig. Du kan också hyra hans favorit sexig film sedan klä upp som hjältinnan.