mynewspapers.net

Kreativa sätt att ge någon biljetter

Kreativa sätt att ge någon biljetter


En av de bästa gåvor du kan ge någon är en biljett till ett evenemang. Gift mottagaren kommer att älska att veta att de snart kommer att gå på en minnesvärd händelse. Dessa biljetter Visa att du vill tillbringa tid med dem. Och de bevisar du vet vilken typ av händelser som denna person gillar att delta. Nu, låt oss presentera dessa biljetter på roliga, kreativa sätt.

Skicka dem på en skattjakt

Gå till en farkost butik och köpa en av dessa trälådor som ser ut som en skattkista. Måla och dekorera. Sedan gömma den. Utelämna ledtrådar för personen att söka runt huset eller rummet att hitta skattkista. Det kommer att vara underhållande att titta på och minnesvärd till den person som söker skatten.

Köpa en CD och gömma dem i liner notes häftet

Om du deltar i en konsert, köpa artistens senaste insats. Vik biljetterna så de passar in i CD-skivans liner notes häfte. Häftet kan ignoreras, så du kan behöva vara sly. Tala om för mottagaren finns det något - en affisch eller en cool foto - att de måste se i häftet. Låt dem öppna upp och titta på biljetterna falla deras varvtider.

Gömma den i en tidning/bok

Om du vet att din mottagare alltid läser en bok eller tidskrift vid en viss tidpunkt, smyga biljetterna inuti materialet att läsa. Lämna del av biljetten visar så att det syns.

Skriv ett meddelande i läppstift på spegeln

Skriv meddelandet "Spara datum," med datum för händelsen på din gåva mottagarens spegel. På frågan varför, säga att det är en överraskning. När dagen kommer, dölja biljetterna under passagerarsidan visiret på bilen. Får personen i bilen och få dem dra ner visiret.

Ge dem andra presenter till leder upp till biljetter

Spela en gissningslek. Ge dem tre andra gåvor som relaterade till de viktigaste biljetterna. Om du kommer till ett idrottsevenemang, köpa en mini basket och minnessaker av personens favoritlag. Fråga om de har någon aning om den förra nu. Efter tre försök, ge dem biljetter.