mynewspapers.net

Kreativa saker att sätta på en skjorta

Kreativa saker att sätta på en skjorta


Återuppliva en tråkig och intetsägande T-shirt genom att lägga till kreativ design, illustrationer eller smarta formuleringar. Använd din konstnärlig skicklighet till skapa en ursprungliga T-shirt som kommer att ha dina vänner talar. Du kan använda visual art, ord eller abstrakt design för att skapa en T-shirt som du kommer att älska att bära.

Dekorerade konst

Skapa din egen unika T-shirt design som enkelt kan appliceras på flera skjortor. Göra en enkel stencil som har en abstrakt eller konstnärlig design. Stencilen kan vara så stor eller liten som du vill ha: en stor design kan placeras i centrum av skjortan och locka betraktarens öga, medan en liten design kan upprepas över skjortan fram, bak och ärmar. Konstnärer kan använda spray färg, glitter färg, tyg pennor eller svullna färg för att färga stencilen till T-shirt.

Ordet konst

Skapa T-shirt konst genom att använda ord på ovanliga sätt. Om du inte är begåvad med bildkonst, kan du generera poesi, slagord och även ordlekar att sätta på tröjan. När du har skapat ordet konsten att sätta på T-shirt kan du bestämma hur du uttrycka din verbala konst på T-shirt. Använda brev patchar, uppsvullna färg, överföring skrivarpapper eller stenciler att kreativt skriva din konstnärliga ord på t-shirten. Ordna bokstäver kreativt i olika storlekar och färger eller på olika plan.

Målad konst

Eftersom canvas tavlor aldrig lämna väggen, önskar många konstnärer det fanns ett mer offentligt sätt att visa sitt arbete för andra. Skapa ett målade konstverk som du kan bära runt och visa upp för dina vänner. Skapa en unik design visar ämnen som din favorit måleri, djur eller till och med monster. Måla din design på T-shirt med akrylfärg eller tyg färg. Detta färgstarka, kreativa sätt att dekorera en T-shirt kan konstnärer att bära deras skicklighet i stället för att dölja den.

Tredimensionell konst

Skapa en T-shirt som använder olika former, färger och texturer för att göra kreativa och unika tredimensionella konstverk. Ordna olika basmaterial som pom poms, glitter och plast juveler på T-shirt att skapa ett mönster du gillar. Sedan använda tyg lim för att följa material till skjortan. Om denna idé låter för extrema för din smak, Använd kreativt klippa, färgade och mönstrade fläckar på tyg för att täcka framsidan och baksidan av t-tröja för en mer dämpad-- men bara som kreativa--alternativ.