mynewspapers.net

Kreativa saker att göra på en solig dag

Kreativa saker att göra på en solig dag


Finns det någon plats du hellre vara en solig dag än utanför? Snarare än att stanna inne, varför inte komma ut och göra något roligt, något roligt? En solig dag är det perfekta tid att koppla av eller prova något nytt antingen själv eller med en vän.

Ta en promenad

Gå på en promenad i ditt grannskap, eller ännu bättre, ett ställe du varit aldrig. Om din vardag rutin innebär att gå till gymmet, kan sedan gå på en promenad utanför vara en välkommen förändring i schemat. Enligt RealAge, "forskning visar att vuxna som tar sina promenader utanför tenderar att känna sig mindre spänd, arg, förvirrad och ledsen jämfört med sina kamrater som vandrar inomhus." Finns det ett arboretum där du bor eller en botanisk trädgård du har tänkt att besöka, men ännu inte har? Så, dra nytta av det fina vädret och gå och ta i landskapet du har saknat. Om du inte har tillgång till ett arboretum eller botaniska trädgård, huvud till en lokal park istället.

Få aktiva

Träning aktivisering du, och för att få de mest positiva fördelarna med motion, bör du försöka få utomhus. Gym kan vara lite gammal och tråkig, utomhus erbjuder dig ständigt förändras olika landskap och hinder som väcka och engagera dina sinnen. Dra nytta av solsken och få ut den gamla cykeln och gå för en åktur. Några andra bra utomhus idéer inkluderar spela basket, tar en joggingtur eller att hitta en lokal spår och prova en ny sport, vandring eller terränglöpning. För fler idéer, kolla in tidningar som hela lever eller utomhus, som alltid har idéer och aktiviteter för att få dig att flytta.

Grill ut

Umgås med familj eller vänner på en solig dag att grilla ute är ett roligt sätt att laga en måltid tillsammans medan ikapp på varandras liv. Att ha folk över för en middag part kan få kostsamma, grillning ut behöver inte innebära en hel del prep eller planering och det är definitivt prisvärd. En måltid kan vara så enkelt som en hamburgare, grillad frukt och grillad majskolv. Att göra måltiden tillsammans på en solig dag är den bästa delen.

Skapa skönhet

Om det är soligt ut, dra nytta av väder och plantera något du kan njuta av för kommande månader. Plantera några blommor---i krukor eller i en blomma säng--inte bara ser bra ut, men kan erbjuda dig massor av humör-öka nyttan. Om du är osäker på vad att plantera, be någon i din lokala plantskola för rekommendationer.