mynewspapers.net

Kreativa saker att göra med aska block

Kreativa saker att göra med aska block


Breeze block är en standard byggnadsmaterial som vanligtvis inte drar för mycket uppmärksamhet från kreativa människor. Detta betyder att det inte finns många kreativa saker som du kan göra med breeze block. Mer block du har, desto mer ambitiösa och kreativa du kan vara med dem.

Miniatyr trädgårdarna

Hålen i vind block är perfekta för miniatyr trädgårdarna. Ställa in en rad med bris block på en uteplats eller någonstans i din trädgård, med hål i blocket ligger vertikalt. Fylla utrymmen med bra planteringsjord jord och växt frön i dem. Du kan växa små örter detta sätt, eller klättring och sprida växter som kommer att växa över kanterna på blocket och försköna din egendom. Breeze block är ett bra sätt att kontrollera aggressiva växter som annars kan sprida sig till platser där du inte vill ha dem.

Konst

Använda vind block för att skapa stora och imponerande konstverk. Du kan stapla dem utan murbruk för tillfälliga anläggningar, eller permanenta strukturer av mortaring block tillsammans. Försköna block genom att måla dem i ljusa färger. Former och strukturer som du kan skapa med breeze block begränsas bara av din fantasi. Skapa torn, spiraler, platt uteplatser eller trappor. Göra bilder av förstörelse genom smashing breeze block och skapa spillrorna-fyllda scenarier. Införliva vackra växter och träd med stark vind block strukturer att skapa dramatiska kontraster.

Shelter

Breeze block skapa starka strukturer. Du kan bygga en kreativ och användbart skydd med breeze block för att göra starka väggar. Ett skydd kan byggas på marken eller, om du är ambitiös och orolig för bomber, du kan gräva ett stort hål och bygga en vind block skydd som kan vara begravda under jord. För extra styrka och minska läckage genom väggar, bygga väggarna med två lager av breeze block avgränsade med ett blanksteg. Detta kommer att minska värmeöverföring genom väggar och förhindra kondens på insidan ytor av dina skydd väggar.

Tunnelbanan bevattnar lagring

Om du har ett stort antal breeze block som du försöker hitta en användning för, kan du skapa en underjordisk utrymme för att lagra vatten. Gräva ett hål som är storleken på alla din vind block och begrava dem med sina hål placeras horisontellt. Installera en handpump med ett rör som går till botten av högen av breeze block. När grundvattennivån stiger under regnperioden, vatten kommer att samla in i alla ytorna bris block och du kan pumpa ut med hjälp av pumpen.