mynewspapers.net

Kreativa saker att göra för din pojkväns födelsedag

Kreativa saker att göra för din pojkväns födelsedag


Fira din pojkväns födelsedag hela dagen genom att ge en gåva som gör att ni att spendera dagen söker efter det och njuter av det två. Lämna tidningar liggandes som återspeglar vad du planerar planerar som en på extremsport och slå upp en konversation om han är intresserad av. Födelsedagar är en bra tid att ta risker och prova nya saker. Rama in ett foto av din tid tillsammans efter hemkomsten.

Extrema sporter

Födelsedagar ger möjlighet att prova nya äventyrliga saker. Ta din kille, köra honom till en hemlig plats och delta i en aktivitet som stimulerar adrenalin. Ziplining, forsränning, hängglidning och off-road utflykter erbjuder en mängd luft, vatten och mark aktiviteter. Ziplining webbplatser erbjuder olika grader av höjder och längder i sina linjer. Rafting varierar från lätt flöde med minimal styrkraft till floder som kraftfullt rusar deras användare i båtar. Jeep utflykter genom öknen eller bergen resa till jordbävning fel linjer och över sanddynerna.

Romantiska firande

Romantiska män njuta av att vara uppskattade och älskade på ett skonsammare sätt. Om din pojkvän passar denna kategori, överraska honom med en present som erbjuder två möjlighet att spendera tid tillsammans. En flod middag kryssning, eftermiddag av skridskoåkning utomhus i parken eller varm luft ballong rida alla kostym tillämpliga behov. Hyra en motorcykel för dag och tur runt, stopp för mat när anden flyttar du, ta bilder och sammanställa dem i ett album för senare reflektion. Ridning klasser är tillgängliga vid behov.

Sportevenemang

Visa din pojkvän du bryr dig genom att ge honom två biljetter till hans favoritsporter lagtävlingen. Delta i spelet med honom även om du inte personligen gillar sporten. Måla din ansikten i team färger eller spraya håret med tillämpliga tillfälliga färga. Göra ett hemligt tecken innan du beger dig till stadium eller arena som säger, "Happy Birthday" och din pojkväns namn och håll den på läktarna. Fråga stadium speakern att det sänds på den digitala skärmen och skicka honom festliga hälsningsfraser.

Tipspromenad för presenter

Planera att ge din pojkvän ett par mindre gåvor för sin stora dag och tillbringa eftermiddagen med att köra runt staden söker efter dem. Designa en färgglada ark ledtrådar för honom att följa och ge honom en andra arket vägbeskrivning vid behov. Resa till magic, spel, hem förbättring, musik eller boka butiken och efter han är listat ut vad sin gåva är, Köp och ge det till honom. Bege dig till nästa plats. Stoppa intermittent som önskas för kaffe, en drink eller dessert eller också väva dessa avsikter in ledtrådar.