mynewspapers.net

Kreativa roliga nyttiga Snacks för barnFöräldrar är alltid letar efter alternativ till kakor och godis när det gäller att ge sina barn snacks. Sedan barndomen är kroniska sjukdomar som typ 1 och typ 2 diabetes och celiaki på uppgång, föräldrar vill ha, och behöver, hälsosamt mellanmål alternativ. I stället för samma gamla tråkiga snack rutinen, prova några kreativa mellanmål idéer som är säker på att behaga någon unge gommen.

Glutenfri

Barn med celiaki är allergisk mot gluten, och något som innehåller det, såsom vete, är tabu. Bli kreativ och lämna dina barn en glutenfri våffla toppad med naturliga jordnötter eller mandel smör. Dekorera med russin eller sesamfrön.

Low-Carb

Diabetiker kan behöva skära ner på kolhydrater, men de behöver inte undvika goda snacks som en choklad-mint cup. Bara lager fett-, socker-fri choklad pudding och sockerfri vispad grädde och mint kvistar. Gör din egen låg-carb pizza som säkerligen kommer att glädja någon pizza-älskande unge. Använda sojamjöl för skorpan och gör low-carb sås. Lägg pålägg för att förstora inklusive italiensk korv som innehåller noll kolhydrater.

Sockerfri

Om du försöker skära ner på socker, mata ditt barn nyttiga snacks som morot och selleri pinnar med hummus istället för den vanliga ranch dressingen. Om du känner dig extra kreativ, piska upp några sockerfria vindsnurror för ditt barn. Spridningen mager färskost på en mjuk, mjöl tortilla, Lägg till skinka eller kalkon och rulla ihop och skär i 1-tums bitar för att göra vindsnurror.

Lågt kaloriinnehåll

Lågt kaloriinnehåll is behandlar är enkelt att göra. Häll din favorit ren juice i pop isbrickor, tillsätt lite lågt kaloriinnehåll sötningsmedel och en is pop stick och frysa tills företaget.

Frukt Snacks

Ge ditt barn frukt och ost kebab som friska, proteinrika mellanmål. Skär milda ostar som mozzarella eller en mild cheddar till roliga figurer med mini cookie fräsar. Hugga cantaloupemelon eller Honungsmelon i tärningar, Lägg jordgubbar och vindruvor och fäst på trä spett, omväxlande ost och frukt.

Snacks för barn med dålig aptit

Om du har ett barn med en dålig aptit, ge honom en hälsosam smoothie som mellanmål. Ta ditt barns favorit frukt, tillsätt mjölk eller yoghurt, iskuber eller krossad is och blanda tills den är slät. Du kan också lägga till fiber eller protein pulver smoothie att göra det extra hälsosamt.