mynewspapers.net

Kreativa Retail Card Display idéer

Kreativa Retail Card Display idéer


Sälja kort i din butik är ett bergsäkert sätt att tjäna extra pengar under hela året. Tricket är att korrekt Visa korten. Kunder som tittade på kort bör snabbt och enkelt se utsidan och läsa insidan meddelande med minsta krångel. Kreativa retail card display idéer ger dig sätt att visa korten runt din butik och få mer uppmärksamhet från shoppare.

Roterande rack

Roterande rack är metall rack som vridas i en komplett cirkel, ger konsumenterna tillgång till dussintals kort samtidigt. Mindre rack är perfekt för att sitta på ett bord, medan längre rack är utformade för att sitta direkt på marken. När du använder längre racken, se till att du rotera ditt lager: flytta kort från botten till topp hyllorna och flytta korten på toppen till botten. Inte alla kunder kommer att luta eller böja ner till reach korten ligger på botten hyllorna.

Hängande rack

Hängande rack utgör ett enkelt sätt att Visa kort runt din butik. Racken hänga direkt på din butik väggar med medföljande skruvarna eller hårdvara. Belägga med metall rack funktionen dekorativa rullar och andra dekorativa element. För julkort, välja hängande rack formad som julgranar och andra semester objekt. Korten glida in innehavare på racken, låta kunden ser utsidan och öppna insidan för att läsa korten. Du kan även sälja förpackad gratulationskort på detta sätt erbjuder en av varje uppsättning på sträckbänken, med den boxed set under.

Card Carousel

En kort karusell är en liten plast skärm som innehåller plast ärmar på en roterande bas. Du Skjut in korten i plast ärmar, vilket ger kunder en glimt på utsidan av varje kort. Display rack lekare, ge shoppare full tillgång till korten i racket. Den mindre storleken av kort karusellen kan du Visa kort nära kassaapparaten eller på ett bord i butiken.

Surrningsgarn visar

Visa kort runt din butik genom hängning korten från tak eller väggar. Använd en hammare för att försiktigt pund två naglar eller krokar in i väggen. Linda garn runt naglarna, se till att den är ordentligt på plats. Hänga korten från garnets, med en klädnypa eller gem för att visa var och en. Placera klädnypa genom insidan av kortet så att kunder kan öppna var och en.