mynewspapers.net

Kreativa måltider för barn

Kreativa måltider för barn


Även om inte alla barn är äventyrlig ätare, blir de flesta av dem trötta av att äta samma sak vecka efter vecka. Lösa detta problem genom att lägga till en kreativ touch till deras favorit livsmedel, från frukost till middag. Dina barn kommer att ha sina favorit känner smaker med lagom mängd att verka som en helt ny maträtt.

Snygg Joes

Göra en sats av din favorit sloppy joe kött och ställ det åt sidan för att svalna något. Tina en limpa fryst bröd deg, eller använda ett parti av beredda pizzadeg. Skär degen i bitar om storleken av en tennisboll. Kavla ut degen på ett mjölat ombord tills du har en rektangel som mäter 4 av 8 inches. Lägg 2 msk sloppy joe kött i en linje i centrum av rektangeln. Vik de kortare ändarna ner över köttet, sedan få längre avslutar upp för att träffa i mitten, innesluta köttet. Placera de fyllda bullarna på en bakplåt och grädda dem i 350 grader Fahrenheit ugn i ca 20 minuter eller tills skorpan är fint brynt.

Pizza pinnar

Låg delad varmkorv bullar på en bakplåt i rader. Toppa varje bulle med en sked marinara sås eller pizzasås. Placera tre pepperoni skivor på varje pinne och strö dem över riven mozzarellaost. Baka pizza pinnar i en 325-grad Fahrenheit ugn i ca 10 minuter eller tills osten är smält och bullar är rostat.

Sandwich Rollups

Hoppa över de kommersiella vita brödskivorna för din nästa omgång smörgåsar och i stället använda mjöl tortillas. Sprida tortillas med majonnäs, senap eller ost sås. Layer kött, ost skivor och hackade grönsaker till tortilla. Summera smörgås tätt och Linda in den i aluminiumfolie hålla sin form i en lunchlåda eller i bilen på väg till en fotbollsmatch.

Shish Kebab

Köpa ett paket med trä spett och låt barnen skapa sin egen middag hopkok. Skär kycklingbröst kött eller stek i kuber, tillsammans med paprika och lök. Hela champinjoner, körsbärstomater och ananas kuber anges. Att ditt barn ska gänga deras favorit biter på spett och sedan koka spetten på en grill för dem. Har barn spett persika och ananas skivor tillsammans med bitar av ängel mat kaka till en välsmakande efterrätt att gå med deras middag.

Frukost

Sätta en snabbmat twist på en rejäl frukost och mata dina barn på samma tid som de tillbringar äta en skål med kall spannmテ・l. Scramble ägg med små tärningar av röd och grön paprika. Koka korv pastejer och bryta upp i bitar. Layer äggröra, korv bitar och riven ost på mjöl tortillas. Vik båda ändarna av tortillas över fyllningen och rulla de andra slutar upp för att skapa en uppstoppad burrito. Äta dem som är för en snabb frukost, eller sätta dem på en tallrik och toppa dem med gräddfil, salsa och guacamole.