mynewspapers.net

Kreativa idéer på modellering för fotografering

Kreativa idéer på modellering för fotografering


Fotografering är kreativa arbete. Oavsett om du försöker fotografera en natur landskap eller behandling i en studio, måste du hitta nya och intressanta bilder att hålla ditt arbete i efterfrågan. Detta gäller särskilt för studio fotografer som behöver ytterligare idéer när du fotograferar modeller. Lägga till en prop som en stol att skapa många olika och kreativa innebär för din nästa fotosession.

Baklänges stol, Square till fotograf

Placera en stol med ett tillbaka torg till fotografens skjutställning. Vända stolen så ryggen är längst fram. Har en modell sit och grenslar stolen. Detta är inte en ny pose, men arbetet med modellen positionering hennes händer i olika positioner, först utsträckta rakt ut mot fotografen, sedan vilar modellens huvud i hennes händer och slutligen med armarna korsade över toppen av baksidan av stolen. Stolen är i denna position, har modellen knä med ett knä på stolen och den andra foten på marken. Fortsätta att utforska olika poser med stolen i denna position.

Sidled stol

Börja med att ha fotografen knä med ett knä på stolen och hennes motsats foten på golvet. Flytta modellen så hon står med ena foten på stolen andra på golvet. Flytta modellen till andra sidan av stolen och ha henne stå och försiktigt luta mot stolen. Fotografera modellen i olika positioner.

Högst uppe på stolen

Hålla stolen placerad i sidled och har modellen sitter på baksidan av stolen med fötterna på placera av stolen. Ändra modellens händerna, huvudet position och ansiktsuttryck att skapa ett antal olika bilder från denna enkla förändring.

Stol inför fotografen

Har modellen sitter i stolen traditionellt. Arbeta med den modellen, flytta ett ben upp till placera av stolen och med hennes huvud vila på hennes knä. Över ett ben över nästa och har modell ändra placeringen av hennes händer, först vilar på hennes knä sedan i hennes knä.