mynewspapers.net

Kreativa idéer för nya anställda orientering

Kreativa idéer för nya anställda orientering


Välkomna nya medarbetare till ett företag är en idealisk tid att göra ett stort intryck på nya anställer. Kreativa idéer och taktik anställda under Orientering ange tonen för en ny hyra första dag, koppla av anställde och påbörja processen teambuilding. Presentera företaget på ett modernt, positivt ljus genom att välja aktiviteter som är roliga och informativa.

Office tipspromenad

Införa nya medarbetare till kontoret och deras medarbetare genom att iscensätta en tipspromenad. Instruera dem att söka efter vissa personer, artiklar eller roller av kontoret. Jakt dessa föremål eller människor introducerar nyanställda till många av deras medarbetare och visar dem var viktiga delar av kontoret: rast rummet, kopieringsmaskin, sitt eget skrivbord och chefens kontor. Start tipspromenad med frågor som, "som sitter i receptionen och vad är hans roll?" och "Vad är i översta lådan på skrivbordet?" att få dem att gå.

Stor orientering klass

Håll en singelriktningen klass med flera nyanställda snarare än staging varje ny medarbetare orientering separat, varje ny uthyrning kommer att känna sig mindre av plats att veta att hennes s inte är bara nya ansikte i företaget. Ta med aktiviteter som uppmuntrar deltagarna att lära känna varandra och lära sig om varandras arbete historia eller nya roll inom företaget.

Välkomstkorg

Skapa en Välkommen korg genom att samla alla den nya medarbetaren varor inklusive nycklar, ID-bricka och kontorsmateriel. Denna presentkorg gör den nya hyra första dagen festliga och skapar en positiv välkomnande erfarenhet.

Företag Lunch

Samla ansvariga för företaget och ta de nya anställda ut till lunch. Detta informella möte mellan de större företag i företaget och de nya anställda sätter de nervösa nyanställda till mods på deras första dag och ger dem en känsla för casual sidan av företaget.