mynewspapers.net

Kreativa idéer för en rumsavdelare

Kreativa idéer för en rumsavdelare


När någon nämner en rumsavdelare, kommer tankar av mediadator skärmar eller tråkig hopfällbara paneler ofta att tänka på. Detta behöver inte vara fallet. Du kan koppla upp några mycket intressanta och funktionella rumsavdelare som både erbjuder avskildhet och lägga en angelägen om konversation lappar till rummet. Kreativa idéer för en rumsavdelare inkluderar hyllor, levande varelser eller hängande en konstnärlig matris med gardiner, konstverk eller pärlor.

Hyllställ

En stor hylla med öppna ändar på vardera sidan är en spektakulär och mycket funktionellt sätt att dela upp ett rum. Båda sidor kan vara fyllt med böcker, bilder, spel, leksaker eller något annat som behöver förvaring. Du kan också gå för två traditionella bokhyllor eller hyllor placerade rygg mot rygg för samma effekt. Om hyllorna inte lång nog att nå taket, nå plats konstverk eller silk växter på dem att skapa en integritet sköld ovanför hyllorna. Underhållning centra också arbete för att dela upp ett rum.

Djur

Dela ett rum med levande varelser är en annan väg att gå. En av de mest idealisk rumsavdelare har använts i läkares väntrum att dela upp de sjuka barn från väl: fishtank. Välj en stor tank, minst 55 gallon och mer om du kan ha råd med det och göra det den centrala delen av rummet. Tanken ska vara belägna på en tjock monter för att hålla tanken vikt och kan prydas på varje sida med tall, falska växter. Hänga silk murgröna från taket ovanför tanken och du har just skapat ett tropiskt paradis. Om fisken inte passar din fantasi, välja en annan art som också kan leva i en stor, glas tank men utan vatten. Perfekt alternativ inkluderar råttor, reptiler, illrar, chinchillor eller traditionella hamstrar och gerbiler.

Hängande saker

Decor från 1970-talet kan implementeras dag när du väljer för att dela ett rum med hängande trådar av pärlor. Medan dessa trådar normalt är reserverade för dörröppningar, kan du bifoga en serie av dem till taket att dela ett rum med lite funky stil. Om pärlor att inte det för dig, kan du också hänga en serie gardin paneler, draperi eller en stor, dubbelsidig duk pryds med konstverk på vardera sidan. Hängande växter kommer att arbeta för att dela upp den övre halvan av rummet, medan nederkant hälften kan vara avspärrat med möbler som två köksskåp eller soffor placerade rygg mot rygg.