mynewspapers.net

Kreativa idéer för en Fancy Dress

Kreativa idéer för en Fancy Dress


Att vara kreativ på ett maskeraddräkter parti kan vara svårt, även om en liten ansträngning räcker långt. Om du vill sticka ut på en fest, och undvika att vrida upp i en generisk kostym, sedan vissa tidigare förberedelser behövs. Med lite eftertanke och vissa lateralt tänkande, kommer du att kunna göra en kreativ fancy dress kostym utan att spendera stora mängder.

Aktuella händelser

På en maskerad använder de flesta människor generiska kostymer, tema runt semester. Så på Halloween, kommer du se massor av vampyrer och spöken. I stället vara kreativ och klä som en nyligen avlidne kändis. Använd aktuella händelser för att guida dig i kostym valfri, och du kommer att ha en engagerande och rolig kostym. Om en känd person har bara gripits, klänning som denna person i fängelset kläder. För att få dina idéer, titta igenom tidningen eller nyheter webbplatser och tycker om artiklar som du redan äger som skulle vara användbart för denna maskerad.

Lateralt tänkande

Tycker om titeln på partiet. Om det finns utrymme för ordlekar i titeln, sedan tror sido och tolka temat på ett roligt och unikt sätt. Om temat för festen är "Elvis", då alla kommer att vara klädd samma. Istället klär som en tomte, och hävdar du läser temat som "Älvorna" parti. Om en part har ett tema runt 70, klä som någon i åldern 70, snarare än decenniet. Alternativt kan du komma som någon från 1870-talet eller ännu 1770-talet. Detta är ett sätt att vara kreativ och hjälper dig att stå ut från mer allmänna kostymer.

Grupp idéer

Går som en grupp till en fancy dress kostym kan ofta komma med några roliga och kreativa idéer. Inte bara kommer det att finnas en större pool av idéer att välja på i en grupp, men effekterna av du finklädd samma kommer också betona din look. Om du har verkligen fastnat för idéer, är dressing som Smurfarna till att ta upp ett skratt som människor minns children's cartoon. Också överväga att klä sig som döda ting. En grupp människor utklädda kritor från en krita är surrealistiskt nog att sticka ut på någon fest. Om du har svårt att vara kreativ, arbetar som en grupp.