mynewspapers.net

Kreativa idéer för en blomvas

Kreativa idéer för en blomvas


Oavsett om du färska snittblommor från din trädgård eller köpa blommor att Visa runt ditt hem, behöver du vaser. Vanligt glas vaser, som de som används av professionella florister, har en tendens att bli lite tråkigt. Medan klarglas blandar med olika stilar, lägga vaser inte någon färg till rummet. Kreativa idéer för en blomvas omfatta återanvända objekt som du har runt huset, samt att hitta nya användningsområden för äldre behållare.

Gamla köksredskap

Nästan alla typer av gamla köksredskap är lämplig för blommor. Noggrant undersöka lappa första och Använd bara de poster med en stabil botten. Gamla matlagning krukor ett bra sätt att Visa färska blommor runt ditt hus. Fyll krukorna med kallt vatten och lite växtnäring, innan du lägger din färska snittblommor. Använda olika storlekar stekpannor och kastruller för olika stora blommor. Mindre blommor passar bekvämt i grunt rätter, kakan kokkärl och gelatin formar. Taller blommor kräver större grytor, inklusive liner från inuti en långsam spis eller lerkruka potten.

Återvunnet behållare

Förvandla gamla behållare från runt huset till kreativa blomvaser. Gamla glasögon i ljusa färger som blå och grön, blivit ett fartyg för blommor som reflekterar ljuset i rummet. Om du använder glas, välja genomskinligt glas, som har en ljusare känsla än solid glasbitarna. Metallbehållare är också lämpliga för blommor, som en gammal tekanna eller kaffekanna avsedd att användas på en lägereld. Kontrollera alltid i botten och på sidorna för varje hål, som dessa hål läcka vatten. En gammal plast vattenkanna innehar också en större blomsterarrangemang, när locket tas bort först. Använda glasflaskor för att visa bara en eller två nyklippt blommor.

Dekorativa lådor

Köpa plast eller vinyl liners och använda dem för att Visa färska blommor i dekorativa lådor. Boxar avsedda för transport av vin eller andra flaskor är lång nog att visa stora blommor. Rutorna har dekorativa bilder och färgstarka mönster på utsidan. Om du inte hittar liners, Använd vattentät vinyl. Tryck på vinyl i boxen och trimma vinyl till rätt storlek, överlappande kanter, så att vinyl hänger lite över toppen av rutan. Detta håller vattnet från att läcka igenom rutan.