mynewspapers.net

Kreativa idéer för att dölja utomhuspool utrustning

Kreativa idéer för att dölja utomhuspool utrustning


Poolen är en plats där familj och vänner kommer att besöka och umgås under sommarmånaderna. Du vill tillhandahålla gott om flöten och pool leksaker för allas njutning, men du vill också hålla saker snyggt runt poolen så att alla är säker. Du kan hitta kreativa sätt att dölja alla dessa objekt i pool, särskilt när de inte används.

Rumsavdelare

Använd en gammaldags rumsavdelare, såsom damer förändring bakom. En rumsavdelare är en fristående dörr-liknande objekt som fälls minst två gånger. Fällbara kvaliteten hjälper det att stå utan att falla. Du kan göra en plywood, gångjärn och några ben att stabilisera den. Måla utsidan av dörren för att matcha inredningen eller trädgården områdena runt poolen. Stå rumsavdelare i ett hörn av poolen, och stack den pool utrustningen bakom den. Du kan enkelt ta bort rumsavdelare för att använda den pool utrustningen.

Cabana tält

Cabanas är många classy stränder, att låta människor att ändra sina kläder utan vandrade för långt från stranden. Använd en cabana dölja alla din poolutrustning. Detta är vanligtvis små fyrkantiga tält som är enkla att sätta upp i början av sommaren och ta i slutet av sommaren. Tvätta tyget av cabana när det blir smutsigt att hålla din poolområdet ser snyggt och rent. Cabana passar lätt in i alla hörn av poolområdet där är ur vägen men lätt tillgänglig.

Upphöjda sittplats

Bygga några bänkar för din poolområde som är lite högre från marken och lite bredare än normalt. Bifoga några galler till stöd ramar att göra bänkarna ser trevligt. Se platser locken genom att skruva gångjärn på baksidan av dem. Lyft locken och sätta alla poolutrustning i att dölja det och hålla allt plockas upp. Lägg till dynor i topparna på bänkarna att göra dem mer bekvämt för dig och dina gäster.

Staket

Bygga ett litet staket inom ditt poolområde att dölja all din poolutrustning. Bygga den i hörnet för att spara utrymme. Koppla de två sidorna av stängslet till staketet runt poolen. Lägga till en grind i hörnet där fäktning möter så kan du enkelt få in och ut av det inhägnade området. Gör detta jobb särskilt enkelt genom att köpa premade stängsel från järnaffären.