mynewspapers.net

Kreativa hemlagad gåvor för män

Kreativa hemlagad gåvor för män


Att hitta en bra present till en man i ditt liv kan vara en utmaning, och om du försöker göra en kreativ hemlagad gåva, utmaningen är större. Nyckeln till att göra en stor hemlagad gåva är att matcha din idé med den person du ger det till. Du kan vara den bästa knitteren i ditt område, men om gåvan är för någon som bor i Los Angeles, det kommer inte att vara den perfekta presenten.

Plånbok

Du kan matcha plånboken till hans personlighet. Du kan till exempel skapa en plånbok av läder och bränna ett meddelande eller en symbol som är viktig för honom på utsidan. Om din kille är mindre traditionella, kan du skapa en plånbok av silvertejp.

Slips

Oavsett om han bär en slips till arbetet varje dag eller bara för speciella tillfällen, många män kan använda en ny slips, särskilt en som är handgjorda och passar hans personlighet. Om du har fått de sömnad färdigheter, kan du skapa en slips av en gammal favorit skjorta, till exempel. Du kan också skapa lapptäcke slips eller använda ett tyg som berör en av hans hobbies.

Mat

Mat kan vara en stor gåva eftersom det inte tar upp plats på obestämd tid. Göra ett objekt som du kan göra bra, men betala uppmärksamhet till hans smak---gör inte ett parti av cookies om han inte har mycket av en söt tand. Om han gillar att grilla, kunde du göra en serie av kött gnider genom att blanda kryddor tillsammans.

Bilder och ramar

Använd din kreativa talanger för att ta unika foton av honom. Om möjligt, det är smart att få naturliga bilder snarare än poserade de. Till exempel, om han är en far, kan du ta en bild av honom leka med sina barn. Skapa sedan en fotoram som passar hans personlighet. Du kan till exempel använda en trä en och måla den, eller skapa en med takpannor av glas.

T-Shirts

Det är inte nödvändigt att göra en T-shirt från början, kan du skapa en design som är bara för honom. Om han har ett roligt säger att han säger hela tiden, skriva ut detta på en skjorta. Om han är en farfar, skapa en skjorta som har alla hans barnbarns namn på den. Alternativt kan du gå igenom alla hans gamla, begagnade kläder och skapa ett täcke från hans favorit gamla T-shirts som han inte längre kan bära.