mynewspapers.net

Kreativa hemlagad gåvor för killar

Kreativa hemlagad gåvor för killar


Om du letar efter den perfekta presenten för särskilda mannen i ditt liv, överväga att göra honom något. Hemlagad gåvor kan inte bara spara pengar, men de är mycket mer personlig och kommer att visa honom hur mycket du bryr dig. Oavsett vad tillfället finns det flera sätt att göra en unik och tankeväckande hemgjord present utan att bryta banken.

Mat presenter

De flesta män gillar mat. Överraska honom med en speciell hemlagad middag av hans favorit måltid eller prova några nya recept som du tror att han kommer att njuta av. Om han gillar sötsaker, göra honom ett parti av hans favorit kakor, brownies eller en speciell tårta. Om du inte är naturligtvis en kock, kan du hitta flera recept online eller i kokböcker. Du kan även unna honom tid att laga mat tillsammans eller ta lektioner från en kock, som en särskild bindning aktivitet du kan njuta av tillsammans.

Scrapbook eller fotopresenter

Fira din relation med den speciella mannen i ditt liv med en klippbok eller foto gåva av minnen från din relation. Du kan skapa en traditionell klippbok genom limning bilder till scrapbook papper. Försöka ta bilder och minnen från de mest minnesvärda ögonblicken i er relation tillsammans. Du kan också skapa en online fotobok på online foto butik som Winkflash, Snapfish eller Walgreen's photo shop. Dessa fotoböcker är relativt billiga, och du kan lägga till digitala bilder, text och grafik.

Presentkorg

Göra hemmagjord presentkorgar att passa speciella mannen i ditt liv. Hitta eller göra en mängd saker han gillar, alla inom samma kategori, och ordna dem i en särskild korg för honom. Till exempel om han gillar att stanna hemma och titta på filmer, göra honom en film-tittande presentkorg. Göra hemlagat mellanmål mixar med jordnötter, godis och popcorn och sätta snack i en dekorativ bin. Du kan också göra honom en hemmagjord fleecefilt att krypa upp med på soffan. Du kan antingen sy två bitar av fleece material tillsammans eller hand-tie ändar tillsammans. Lägg några hyrfilmer till korgen och den är klar.

Kläder

Hemmagjorda kläder är en annan kreativ hemgjord present för mannen i ditt liv. Medan du inte behöver göra en T-shirt eller tröja från grunden, finns det många webbplatser och lokala återförsäljare så att du kan skriva ut egna mönster och text på en bit av kläder som du tror att han kommer att älska. Om du kan sticka, försöka sticka honom en hemmagjord halsduk, hatt eller par handskar; Han kommer att uppskatta det arbete ni lagt hans speciella hemlagad presenterar.