mynewspapers.net

Kreativa hemlagad födelsedag Gåvaidéer

Kreativa hemlagad födelsedag Gåvaidéer


Födelsedagar är meningsfull tillfällen som tillåter reflektion på en speciell person i våra liv. Ett bra sätt att fira är en unik och hemgjord present. Underbara Födelsedagspresenter kan skapas enkelt och billigt, men innehåller mycket mer tanke och menande än alla befinner sig affären. Hemlagad gåvor kan också anpassas för att rymma födelsedag personens personlighet, intressen och gillar.

Skjorta påsen

Med en gammal T-shirt i valfri färg eller mönster, en bit av vit krita och en sax, kan du skapa en väska att ge som en underbar hemlagad födelsedag gåva. Bara mark och skär halsen av skjortan till en V,-ta bort ärmarna och klipp 1-tums skär igenom båda bitar av material på botten, fördelade 1 tum isär för att skapa en Frans. Knyt varje främre bit av den skära Frans tillsammans med den motsvarande Bakst skapa en sluten botten. Efter att ha avslutat din hemmagjorda väska, fyll den med speciella behandlar att skapa en ännu mer personlig present.

Foto glasunderlägg

Med sex fyrkantiga trä bitar, akrylfärg, snickarens lim, sex bilder och en Högblank finish, kan du skapa en uppsättning personlig glasunderlägg för en kreativ födelsedagspresent. Helt enkelt måla varje trä bitar med en önskad färg av akrylfärg. Efter helt torr, följa de valda bilderna till varje av de sex rutorna med snickarens lim. Efter 12 fler timmars torktid, coat bilder med högblankt finish och låt torka. Färdiga foto glasunderlägg kan staplas prydligt och bundna med band.

En födelsedag meny

Skapa en läcker meny födelsedagspresent med en lista med mottagarens områden av intresse, papper, en bit snöre och en tanke. Välj bara fem saker som din vän har, såsom godis, filmer, snacks, musik eller sport. Med hjälp av en dator eller din egen handskrift, förbereda den första sidan i menyn genom att lista följande ämnen: förrätter, förrätt, huvudrätt, smårätter och dessert. Varje efterföljande sida representerar var och en av de fem "kurser" ovan och kommer att omfatta samtliga av de fem saker som din vän har. När du är klar, skriva ut menyn och knyt sidorna tillsammans med hjälp av valda strängen. Avslutningsvis samlas de saker som du skrev i menyn presenteras med denna tankeväckande gåva.

Personlig musik-CD

Om mottagaren är en musik älskaren, skapa en hemgjord CD med hjälp av ett vanligt CD-omslag, en tom CD och en lista över hans eller hennes favoritlåtar. Efter att samla in de valda låtarna från olika CD-skivor eller datorn, ordna och bränna spellistan till CD-skivan. En särskild CD etikett klistermärke kan göras att täcka och dekorera skivan, men för en mer personlig touch, permanenta märkpennor kan användas. I locket, se till att inkludera en särskild ark notering varje spår och förklara vad betyder låten har om din relation med personen som födelsedag.