mynewspapers.net

Kreativa frukt sallad arrangemang & idéer

Kreativa frukt sallad arrangemang & idéer


Frukt är bra för kroppen. Enligt Guide matpyramiden av US Department of Agriculture, bör vuxna konsumera minst 2 till 3 koppar frukt per dag. Medan man äter råa livsmedel som frukt har många hälsofördelar förknippade med det, kan mindre bearbetning av frukter bryta upp monotonin i frukt-ätande. Skära upp olika frukter och blanda dem tillsammans i form av en sallad är mycket populära och tillför mycket variation och kreativitet till frukt rätter.

Frukt sallader: vegetarisk

Fruktcocktails är små fruktsallader som består av blandade frukter i en sockerlag. Stora vegetariska fruktsallader, bestående huvudsakligen av styckade frukter, kan blandas med sura fruktjuicer som orange eller citronsaft att förhindra browning innan servering. Denna typ av sallad är bäst behandlas tidigt dag serveras. Förberedelse är snabb och skär upp frukter och juicer har en bra tid att stew innan tjänsten. Några recept har grönsaker som sallad och grönsaker eller nötter--båda mycket hälsosamma ingredienser. Frysta frukter och kryddor kan också användas.

Vattenmelon båtar

En delvis urholkade vattenmelon är en bra arrangemang för fruktsallad. Det kan halveras för att göra en båt-liknande behållare att hålla flera portioner, eller skär i skålar för enskilda portioner. Vattenmelon skålar används bäst för fruktsallader som huvudsakligen består av frukt och nötter, även om tillägg av kryddor som peppar och majonnäs till mixen bör inte skada smaken av vattenmelon skålen. Fruktsallad bör avsmakas innan du går in i en vattenmelon båt. Precut vattenmelon bör förvaras i kylskåp med cling film, hålla den oexponerade i luften.

Sallader med frukt: Icke-vegetarisk

Brukar kallas kyckling eller tonfisk sallad, anta dessa majonnäs-slathered fruktsallader generellt namnet på oavsett animaliskt protein som de har. Smörgåsar är av och namngivna för dem också. Russin, vindruvor, nötter, senap, majonnäs och kryddor, som curry, ge dessa kött de flesta av deras smak. Även om fisk smak från tonfisk sallad är ganska överväldigande, hjälper lägga till mer citronsaft till blandningen balansera smaker.

Formpressad frukt sallad arrangemang

Fruktsallader kommer också ordnat i gelatin formar. Lägga skivade bananer, druvor, ananas och selleri att förtjockning, är smaksatt med frukt gelatin en välsmakande behandla som kan serveras som en sida eller en efterrätt. Ambrosia sallad är ett annat populärt arrangemang; florsocker och vispad grädde används att upphäva olika söta frukter (många recept kallar för konserverad frukt). Denna blandning kan också serveras som en sida eller dessert, som den är otroligt söt.

Frukt-Kabobs och Sangria

Gafflar och plattor kan vara dikade för pinnar när frukt kebab finns på menyn. Detta arrangemang ser exakt hur det låter. Hackad frukt som cantaloupemelon, vindruvor, meloner, jordgubbar och bananer kan staplas på bambu spett och njutas för hand. Vispad grädde eller yoghurt kan läggas som en toppning. Sangria är en frukt och vin punch som kommer från Spanien och Portugal. Att göra det innebär stewing frukter som jordgubbar, vindruvor och päron i en blandning av rödvin, konjak, socker och smaksatt med citrus soda. Det kan drickas omgående, men vissa människor vill låta det gryta för en dag.