mynewspapers.net

Kreativa Födelsedagspresenter för tonåring flickor

Kreativa Födelsedagspresenter för tonåring flickor


Att få en kreativ gåva för en tonårig flicka som hon kommer att vårda är ingen enkel uppgift, men det är inte omöjligt. Medan det finns inget kakmått gåva för en tonårig flicka, som var och en har sin egen personlighet, finns det ett antal unika idéer för gåvor som praktiskt taget alla födelsedagsbarnet kan uppskatta.

Skönhet gåvor

Tonårsflickor har börjat precis få en smak av kvinnlighet, och vid den åldern, de börjar att vända sitt fokus till makeup och manikyr. Få födelsedag flickan hennes egen make-up set, kanske komplett med en monogram låda att hålla hennes make-up. Du kan också köpa henne en resa till nagelsalongen att få en manikyr och en pedikyr. Om du verkligen känner henne väl, du ens kunde få henne en ny outfit för hennes födelsedag, men var försiktig--tonårsflickor har oftast mycket konkreta idéer om vad de vill ha, så försök att köpa något du vet att hon har kollat.

Personliga gåvor

Köpa hennes personliga artiklar som hon kommer faktiskt tycker om att använda, sådan som en mjuk bomullsfrotté mantel monogram med hennes namn på som hon kan bära medan du kopplar av. En tonårig flicka gillar inte dela sin saker; få henne några personliga handdukar med färgglada mönster.

DVR och film prenumeration

Om hon är en stor filmfantast, få henne en digital videospelare som Roku tillsammans med ett abonnemang på en film hyra tjänst som Netflix så hon kan se alla de filmer som hon vill. Enheten gör det möjligt för henne att stream filmer och TV-serier från Netflix höger in på TV: N. Du kan överväga att köpa digitial videospelaren---ett engångsköp---tillsammans med en år abonemang till Netflix.

TV och film turer

Överraska henne med en rundtur i uppsättningen av hennes favorit film eller TV-show. På plats turer, till exempel erbjuder guidade turer i platser används i serier som The Sopranos och Seinfeld som filmen sätter i Washington, D.C. ordna en resa för födelsedag flickan och ett par av hennes närmaste vänner att spendera en dag i staden doppa sig i hennes favorit program eller en film.