mynewspapers.net

Kreativa Baby Foto tillkännagivanden idéer

Kreativa Baby Foto tillkännagivanden idéer


En baby tillkännagivande, kallas även en Födelseannons, skickas till vänner och familj efter födelsen av ett barn. De innehåller oftast namn på barnet, hennes födelsedatum, kön, storlek, vikt och namnen på föräldrarna. De kan även citat, passager från religiösa texter, dikter och önskemål för barnet. Baby tillkännagivanden är oftast enkla kort; Du kan dock få så kreativ som du vill med dem.

Magneter

Olika webbplatser säljer skräddarsydda födelse tillkännagivande magneter. De kan skrivas ut med en eller flera bilder förutom någon formulering som du anger. De flesta webbplatser ger kunderna möjlighet att välja från en mall eller skapa sina magneter från början, att välja layout, design, teckensnitt och färger. Magneter har fördelen av att vara mindre benägna att gå vilse och är användbara för att hålla olika objekt på kylskåpet eller andra metallytor.

Prydnadsföremål

Online och från de flesta foto centrum kan du köpa personliga prydnadsföremål. Smycken kommer i en mängd stilar och priser som passar varje budget. Du kan ha en bild av barnet tryckt på framsidan, tillsammans med någon formulering som du vill inkludera. För att förhindra prydnad från att titta alltför upptagen, överväga att skriva en rad eller två under bilden, som "Det är en flicka", och har resten av detaljerna på baksidan.

Nyckelringar

Skräddarsydda baby tillkännagivande nyckelband liknar skräddarsydda prydnadsföremål. dock ornament är mer av en sentimental suvenir, nyckelringar används och beundrade dagligen. Precis som ornament, kan du köpa skräddarsydda nyckelband online eller på ett foto i närheten, och de kan skrivas ut med en bild på ditt barn på framsidan och någon formulering som du vill inkludera på baksidan.

Skräddarsydda choklad Bar

Olika webbplatser säljer skräddarsydda godis omslag. Du kan till exempel ha bilden av barnet tryckt på framsidan av en choklad bar wrapper med orden, "det är en pojke" tryckt nedanför. På baksidan av baren i en ruta som ser ut som de näringsmässiga fakta finns på de flesta matpaket, skriva statistik för ditt barn. Många av dessa företag ger möjlighet att köpa choklad barer pre lindade med din skräddarsydda innerförpackningen eller köpa omslag på egen hand. Det senare alternativet kommer att vara billigare, men också mer tidskrävande.