mynewspapers.net

Kreativ maskerad kostym idéerMaskerad bollar var populära i hela Europa under renässansen, särskilt i Venedig. Venetianska masker är fortfarande slitna för att fira karneval och kan vara extrem och vackra. Det finns ingen typisk maskerad dräkter som masker kan variera från utsmyckade till enkla, men det finns många kreativa kostym möjligheter.

Superhjälte tecken

Kreativ maskerad kostym idéer


Superhjältar som Batman, spindelmannen, Green Lantern, Batgirl, Catwoman och mer allt bär masker. Dessa dräkter passar mitt i på en maskeradbal. Dessa masker kan vara lika avancerade som Spider-mans ansiktsmask eller så enkelt som Catwoman's black eye mask. Få bara lämplig mask, lägga till en udde eller en hud-tight kroppskostym, och det är en komplett dräkt.

Shakespeares eller renässans tecken

Kreativ maskerad kostym idéer


Det finns inget bättre sätt att hylla till historien av maskeradbalen än att klä sig i en historisk dräkt. I två av Shakespeares pjäser, "Mycket väsen för ingenting" och "Romeo och Julia," delta tecknen maskerad bollar. Naturligtvis inträder mycket förvirring maskerade Pågrund av bollen, som bara gör kostymerna som mycket roligare. Maskerad bollar var besöks av damer bär stora klänningar med korsetter och spritter och karlar i trikåer och korta byxor allt i djupa, mättade färger, som betydde rikedom i Shakespeares dagar.

Bevingade varelser

Många venetiansk stil masker Visa upp stora näsan bitar som liknar en fågel näbb. Starta kostym med en överdimensionerade mask av fjädrar och föra tema genom kostym genom att lägga till fjädrar och vingar. Fairy och angel kostymer spelar också in i den identity förändras aspekten av en maskeradbal. För en ängel eller fairy kostym, lägga till glittrande, genomskinliga vingar för att matcha en glänsande, även rhinestone-prydda, petite och kvinnligt mask och ensemblen är klar.

Lady Gaga

Lady Gaga, amerikansk sångerska, är lika känd för sin upprörande kostym val och sin diagram-toppning musik. För att inspireras av Lady Gaga, prova hennes speglade mask från sin Poker Face musikvideo, röd spets frontplatta från MTV movie awards eller hennes vita spetsar mask från Brit Awards. Koppla ihop den med en hud-tight, glittrig eller chockerande outfit och Lady Gaga kostym är komplett.