mynewspapers.net

Kreativ gåva väska idéer

Kreativ gåva väska idéer


Kreativa presentpåsar uttrycka en sentimental meddelande till personen som får gåvan inuti. Vilken typ av väska du väljer eller dekorera bör tala om den andra personen att du bryr dig. Presentpåsar kan också avslöja tips om vad som kan vara inne. En Noaks Ark inredda gåva väska kan omfatta babyleksaker eller andra presenter, medan en elegant presentpåse kan innehålla spa-produkter.

Hand inredda pressad blomma gåva väska

Köp solid färgade lila eller rosa presentpåsar och din favorit pressade blommor. Hobbybutiker sälja brukar pressade penséer, rosor, prästkragar och andra blommor. Vik din väska och Lägg den platt på en hård yta som en tabell. Limma de pressade blommorna på utsidan av din gåva väska och tillåta den sidan att torka. Vänd din väska och lägga till fler blommor till andra sidan. Låt denna sida att torka innan du placerar gåvor i påsen. Välja blommor i kontrasterande färger i väskan. Lila penséer kan se trevligt på en rosa väska, och vita prästkragar kontrast mot en mörk lila väska.

Klistermärke presentpåse

Klistermärken lägga mer färg till en vanlig brun presentpåse. Välja pop ut klistermärken snarare än generiska eller billiga klistermärken. Köp baby - eller leksak-tema klistermärken om gåvan är för ett barn. Scatter klistermärken på utsidan och i sidan av påsen. Detta är ett enkelt sätt att klä upp en tråkig presentpåse.

Presentpåse med insidan fickor

Du kan också ändra presentpåsar genom att lägga till fickor på insidan. Placera dina kort i en ficka och biljetter till ett spa på en annan. Antal fickor du inkludera är upp till dig. Använda tjock kortpapp för att skapa dina fickor. Mät dina objekt för att säkerställa att dessa extra gåvor kommer att passa. Kan en extra tum på varje sida så finns det mer än tillräckligt utrymme. Skär kortpapp i fyrkanter och applicera lim till botten och sida gränsar av fickan. Tryck på fickan fast på insidan av påsen och låt den torka i några timmar innan du placerar dina objekt inuti. Du kan också sätta klistermärken eller andra utsmyckningar, som knappar, på utsidan av fickorna.