mynewspapers.net

Krav för sjöfarten mat internationellt

Krav för sjöfarten mat internationellt


Krav för sjöfarten mat internationellt är ofta svåra att hitta eller ens förstå. Detta beror på att varje land har olika regler och föreskrifter för att acceptera mat och länder ibland inte publicera dessa förordningar i synliga områden. USA har några fantastiska resurser som sannolikt kommer att ge dig den information du söker.

Land av Destination krav

Varje land som du kunde potentiellt skicka mat till har specifika begränsningar på mat som kan ange landet. Kolla "Index av länder och localitiesna" på webbplatsen United States Postal Service för de mest up-to-date information (se referenser). När du väljer ett land, öppnas ett nytt fönster, berätta vilken mat du inte får leverera till detta land.

USA Customs

För att säkerställa att dina matvaror kommer att klara USA Tullverket, fyll i alla nödvändiga pappersarbetet och fäst det pappersarbetet din matpaket. Denna tull pappersarbete att be dig att lista specifikt vilken typ av mat du levererar, hur mycket av att mat ingår, vad det ungefärliga värdet av maten är, och om maten kommer att användas för kommersiellt bruk eller om det är en gåva.

Frakt och förpackning

Beroende på vilken typ av mat du skickar, måste du se till att den är förpackad ordentligt. Om det inte förpackas ordentligt, maten får inte tullklareras eller delta i mottagarlandet. Försegla alla de livsmedel som du skickar i lufttät plast behållare. Detta gör att maten håller längre, hålla sig fräsch, och undvika alla gjutning. Se till att du skriver någon nödvändig information om maten på framsidan av rutan att du levererar maten i. Om maten är lättfördärvliga, skriv detta tydligt på förpackningen. Färskvaror levereras olikt än icke-lättfördärvliga livsmedel.