mynewspapers.net

Krav för mellanrum av träning utrustning

Krav för mellanrum av träning utrustning


Oavsett om du designar planritningen av ett hem gym eller köper ett medlemskap på ett gym, kommer att träningsutrustningen layout avgöra effektiviteten i din träning. Utrustning bör vara placerade för att maximera effektivitet genom att tillåta en enkel övergång mellan maskiner inriktning liknande muskelgrupper. Välj en layout som är lämpligast för dina fitness behov.

Allmän utrustning avstånd riktlinjer

Träningsutrustning bör placeras enligt den riktade muskelgrupp och risken för utövandet. Således, all utrustning att mål bröstmusklerna som bänkpress, lutande pressen och i bröstet farten, bör grupperas i samma närhet. Detta kommer att möjliggöra en effektivare träning genom att begränsa restiden mellan övningarna. Utrustning som mål sekundära muskelgrupper bör dessutom ingå i det särskilda avsnittet av planritningen. Till exempel inrikta bröst träning också oss på knep. Många rutiner motion kräver att du tränar på primära och sekundära muskelgrupper i samma träning. Lämna så mycket utrymme som krävs för att förhindra att en maskin försämra rörelsen av en angränsande utrustning.

Offentliga gym

Offentliga gym har mer utrymme än hem gym. De är som ett resultat, kan erbjuda ett större utbud av träningsredskap som kommer att träna ett större antal muskelgrupper. Med sådan en uppsjö av utrustning är offentliga gym mer intresserade av att placera relaterade maskiner i ett område för att de vill göra träningen så effektivt som möjligt för sina medlemmar. Generellt har offentliga gym ett par fötter utrymme mellan intilliggande träningsutrustning. Detta är för hälsa, eftersom medlemmar inte vill utföra övningar medan någon hosta bredvid dem. Även om offentliga gym ta ut medlemsavgifter, ger stort urval av utrustning och avstånd i maskinerna sina medlemmar med grundlig och effektiv träning.

Hem gym

Hem gym är mindre berörda med antalet maskiner och avstånd i utrustningen. Utrymme i ett hem gym är begränsad. Således väljer du utrustning som möjliggör flera övningar och placera maskinerna så nära varandra som möjligt. Hem gym är avsedd för en snabb, effektiv träning eftersom den har färre alternativ än ett offentligt gym. Dock avstå från att helt enkelt fylla området med utrustning. Lämna tillräckligt med utrymme för rörelse och ett öppet område för stretching och vila. Ett gym som är alltför rörig och packade gör det svårt att ha en produktiv träning. Eftersom en hem gym har ett mycket begränsat antal användare, är hälsoproblem inte lika relevanta problem.

Ledigt utrymme

Det fria utrymmet i en gym planritning är lika viktigt som layouten för träningsutrustningen. Gratis viktminskning träningsutrustning är inte begränsad till ett visst område. Hantlar kan rulla och vikt plattor kan släppa. Innehålla tillräckligt med tomt utrymme runt fri vikt stationer att förebygga skador och möjliggör en mer dynamisk träning. Även ägna ett visst område i gymmet till stretching, buken övningar och core träning. Detta område bör fritt av någon träning och så långt som möjligt från fri vikt stationer.