mynewspapers.net

Krav för hemmet mat Catering

Krav för hemmet mat Catering


Du kan driva ett catering företag från ditt hem i de flesta stater. Ta ut kraven för hemmet mat catering i ditt tillstånd, kontakta din lokala hälso-avdelning. De kan förse dig med de regler och krav för food service företag i ditt tillstånd. För att få din catering företag upp och kör måste du överväga licensiering, utrustning och säkerhets-och sanitet. Storkök måste följa många av samma regler som restauranger.

Tillstånd och licenser

Krav för hemmet mat Catering


Du måste ha en matservering tillstånd för att driva ett företag som säljer livsmedel. När du ansöker om ditt tillstånd måste du fil en konstruktionsplan för livsmedelshantering. Detta dokument kan tillsynsmyndigheter att granska din verksamhet innan den öppnar för att förebygga problem innan de uppstår. Översynen ger en fullständig beskrivning av vad du tjänar, hur du förbereda det och hur det höll och transporteras. Du behöver också ett företag licens och ett skattenummer. Ansöka om dessa genom din lokala stadshuset eller county kontor. Om du planerar att ha avlönade anställda behöver du en arbetsgivares skattenummer, som kommer att användas för källskatt arbetsgivaravgifter.

Krav på utrustningDu kan inte driva en catering verksamhet från din familjens kök. Någon mat för catering måste förberedas i ett separat kök. Vissa cateringfirmor undvika kostnaden för att bygga en andra kök av hyra eller leasing köksutrymme från en restaurang eller annan anläggning med ett fullt utrustat kök. Ett kök som tillgodoser mat för allmänheten måste ha en trippel diskho för maträtt tvätt, handtvätt handfat och NSF godkända kyl för förvaring av livsmedel. NSF är ett icke-vinstdrivande företag etablerades 1944 att säkerställa produkt och utrustning kvalitetsnormer. Utrustning och förpackning för innehav och transport av mat på säkra temperaturer kommer att vara nödvändiga. Varm mat skall hållas på 60 grader C och kall mat måste hållas på 4,44 grader C att förebygga livsmedelsburna sjukdomar.

Utbildning

Krav för hemmet mat Catering


Din catering verksamhet är en verksamhet för livsmedelshantering. Detta innebär att alla som arbetar med livsmedel måste utbildas i säker livsmedelshantering förfaranden. Du måste veta hur man säkert förbereda, laga mat och hålla mat så att dina kunder inte får livsmedelsburen sjukdom. Alla inblandade med din catering verksamhet kan behöva ha en stat mat hanterare tillstånd och din kockar bör alla vara ServSafe certifierad. ServSafe certifiering erbjuds av hälsa utrikesdepartementet. Food service proffs ta en certifiering test och på förbigående får ett behörighetskort för att bevisa sin status. En ServSafe certifierade cook är högt utbildade i säker livsmedelshantering förfaranden. Ditt kök kommer att inspekteras av hälsodepartementet två gånger om året för säkra livsmedel, hygien och renlighet. Du måste passera kontrollen för att fortsätta driften av din cateringbranschen. En bra poäng om din inspektion lugnar dina kunder och är ofta publicerade i tidningen.