mynewspapers.net

Krav för ett hem-baserade matlagning företag licens

Krav för ett hem-baserade matlagning företag licens


Det finns stränga krav för hem-baserade livsmedelsföretag och flera förordningar som måste följas för ett företag att ens börja drift. Även lagar varierar från stat till stat, finns det många gemensamma standarder som hem-baserade livsmedelsföretag är skyldiga att uppfylla.

Anläggning

Om du planerar att tillverka mat i ditt hem, måste din arbetsplats skiljas från alla levande områden (inklusive matsalar) genom en dörr. Dessutom, måste redskap, lagerutrymmen (inklusive frysar och kylskåp) och ingredienser för att göra kommersiella livsmedel vara annorlunda än de som används för att göra mat för de som bor i hemmet. I många stater är inga Husdjur tillåtna att bo i ett hem där kommersiella livsmedel som produceras, inte ens utanför.

Zonindelning

Hemmet måste vara i ett område som gör det möjligt för ett företag att fungera. Om zonen inte tillåter för en husägare att driva en verksamhet från sitt hem, kommer att du inte kunna få de nödvändiga tillstånd och inspektioner från din stad. I vissa fall kan du överklaga detta, men du sannolikt inte kommer att kunna göra detta.

Obligatoriska kurser

De (förberett mat) som arbetar för den hem-baserade livsmedelsföretagaren måste ta statligt godkänd livsmedelshantering kurser. I vissa stater, kan dessa kurser tas online. De är vanligtvis fyra till åtta kurser i längd som går över ordentlig Matförvaring, värme och kyla krav, ordentlig sanitet förfaranden och andra olika kraven i staten när det gäller hemmet livsmedelsproduktion.

Inspektion

Efter att ha avslutat din livsmedelshantering kurs, kommer att du behöva begära en stat inspektion. Inspektören kommer att se till det utrymme du förbereder mat i har rena arbetsytor, korrekt förvaring och märkning och inga angrepp problem; är skild från hemmets sällskapsutrymmen och rätt att existera i din zonen. och du har bevis för att slutföra en livsmedelshantering kurs. De ska också inspektera din rengöringsdelen; du lär dig krav för att tvätta utrustning och redskap i ditt livsmedel hanteras kurs.

Avgifter

Efter besiktningen är slutförd och din arbetsplats passerar, måste du sedan ansöka om licens för att producera livsmedel i hemmet och betala avgifterna som krävs; avgifterna varierar beroende på staden. När ditt arvode och din licens beviljas, kommer du att behöva visa den tillsammans med din inspektion certifiering och livsmedelshantering tillstånd. Också vara beredd att genomgå regelbundna hälsokontroller för att hålla din licens att använda.

Ytterligare licenser

Om detta inte krävs för att få en licens för att laga mat i hemmet, skall de driva ditt företag. Bli en följerätt licens kan du köpa ingredienser och utrustning till grossist kostnad, och få en DBA (göra affärer som) licens tillåter dig att arbeta under ett antaget namn som enskild firma. Att vara en enskild firma är det bästa och billigaste alternativet för ett hem-baserade livsmedelsföretag. En DBA och återförsäljning licens kostar oftast mindre än £29 varje.