mynewspapers.net

Krav för australienskt visum VFS

Krav för australienskt visum VFS


VFS Global Services roll en för att underlätta i den australiensiska regeringens behandling av visum i olika länder över hela världen, inklusive Indien och Nepal. VFS är en servicepartner leverans för den australiska regeringen och accepterar viseringsansökningar och dokument för departementet Australian för Immigration och medborgarskap. VFS också skickar tillbaka handlingarna till sökanden. Förmedlaren spelar inte en roll i faktiskt bearbetning viseringen. Det är upp till den australiensiska konsulatet.

Ansökan

Sökande till ett australienskt visum genom VFS i Indien eller Nepal ska skicka i sina ansökningar till ett VFS kontor nära deras läge. VFS har kontor i indiska storstäder - inklusive Mumbai, New Delhi, Bangalore och Chennai - liksom i Nepals huvudstad Katmandu. Du behöver inte skicka dina papper till ett särskilt VFS kontor, men byrån råder skickar det till en plats närmast där du bygger. Tillsammans med ansökan om, du bör skicka in din ansökningsavgift och krävs styrkande handlingar.

Dokument

Förutom pass, bör du skicka krävs underlag till särskilda visum, som turistvisum eller affärsvisum, som du söker. Alla sökande måste också lämna in kopior av sidan med personuppgifter i sitt nuvarande pass och fotokopior av något godkännande eller ändring av namn sidor i ditt pass. För nuvarande indiska pass, måste du skicka in en fotokopia på baksidan med information om dina föräldrars namn och tidigare pass.

Fotografier

Du måste också lämna in ett foto som togs senast sex månader före din ansökan. Färg fotografiet, som ska visa hela ansiktet utan något som täcker det, bör vidtas mot en ljus bakgrund så att din funktioner är synliga. Fotografiet ska vara av hög upplösning och tryckt på högkvalitativt papper.