mynewspapers.net

Krav för att starta hår salong företag

Krav för att starta hår salong företag


Om du gillar styling hår, utför manikyr och alla andra aspekter av kosmetika industrin, kan en karriär som hair salon ägare vara en givande och lukrativ karriärval för dig. Enligt salong Builder, 2011 förväntas hår salong och spa verksamheten göra cirka 22 miljarder pund om året i tjänster med en annan £4 miljarder i försäljning av professionella hår och skönhet produkter. Många online-publikationer ge värdefull information om kraven för att starta en frisörsalong.

Kosmetika & Business licensiering

Tvärtemot vad många tror äger inte alla salon ägare en kosmetologi licens. Om inte du kommer att personligen utföra salong tjänster på era kunder, behöver du inte bära någon kosmetologi certifiering. Dock måste du bibehålla alla tillstånd som krävs företag tillstånd för att driva en salong. Kontrollera med din lokala län eller lämpliga statliga avdelningar för information om vad slags tillstånd du behöver för varje tjänst erbjuds i din butik.

Hyra & verktyg

För att köra en bekväm drift, behöver du en tillräcklig mängd utrymme att rymma flera bensinstationer i din salong. Naturligtvis behövs utrymmet beror på hur många och vilken typ av tjänster du tillhandahåller. Men i vilket fall måste du hyra eller köpa en lämplig anläggning. Enligt salong Builder, 2010 betalar du var som helst från 60 p per kvadratfot att hyra salong utrymme i mindre städer medan stora metropolitan salong Hyrespriser är ca £1,60 per kvadratfot per månad. Faktor i din nytta kostnader och du tittar på några hundra mer dollar per månad.

Administrativa material, utrustning och tjänster

Starta ett hår salong företag kräver också köpa en ansenlig mängd administrativa material, utrustning och tjänster. Möblera din reception område och back office kommer att kräva köpa skrivbord, stolar, arkivskåp, kontorsmaterial, telefoner, kassaapparater och kontokort terminaler. Serviceavgifter sannolikt att inkludera handelsfartyg avgifter för kreditkortstransaktioner, advokat och revisor, din inledande marknadsföring och reklam kostnader och registreringsavgifter för krävs business licenser eller tillstånd.

Salong utrustning eller uppgraderingar

Det är svårt att precisera exakt hur mycket du kan förvänta dig att spendera på uppgraderingar och utrustning för din nya salong. Dina tillägg och förbättringar kommer att förlita sig nästan helt på hur väl verksamheten underhölls av tidigare ägare, hur stort det är och vilken typ av tjänster du erbjuder. Du kan spendera mindre än £650 för mindre kosmetiska reparationer som färg för golv, för en liten kvarter salong, eller spendera £ 65 000 installera VVS, belysning och andra bekvämligheter för en frisörsalong som erbjuder spa-tjänster. I de flesta situationer, oftast måste du åtminstone installera nya skyltar och utomhus identifiering av ditt företag.

Kvalificerad personal

"Entreprenör" tidningen säger att om du inte planerar att driva en mycket liten frisörsalong, är det troligt att du kommer att behöva anställa en erfaren, pålitlig och legitimerad personal för frisörer och kosmetologer. Det tar i allmänhet mer än en person att framgångsrikt driva en salong, och har en kvalificerad personal på schemat före din öppning kommer att göra hela skillnaden i din Teleföretagens kundtjänst. Överväga dina behov för en receptionist till hälsar klienter och tenderar att telefoner, en schampo person att förbereda beskyddare för tjänster och minst två hairstylists till tenderar att kundernas behov.

Resurser & professionell tillhörighet

Men det inte är ett krav, kan blir anslutna med professionella Frisörer och kosmetologi organisationer vara till stor hjälp för nya och erfarna salon ägare både. En del av en nationell organisation erkänt skönhet yrkesmän bidrar till att öka din trovärdighet till kunder och bekräfta din professionalism. Organisationer som professionell skönhet Federation, estetiker internationella, nationella svart hår Association och American Beauty Association erbjuder ett utbud av industrin resurser för fortsatt utbildning i hårstyling tekniker och kosmetika.

Beräknad start Exepnses

Den beräknade startkostnader kan vara allt från 6 500 £ till £ 65 000 2011 enligt Power hem Biz, och du kan förvänta dig att absorbera mellan £1.300 an £19,500 i kostnader för just din salong utrustning. Naturligtvis, dessa siffror varierar beroende på faktorer som placering, storleken på din anläggning, vilka tjänster du erbjuder och om du bygger från grunden upp eller ta över ett redan fungerande frisörsalong.