mynewspapers.net

Kräppapper inredningsidéer

Kräppapper inredningsidéer


Dekorera ditt hem med kräppapper är ett prisvärt sätt att lägga en personlig touch till ordinarie utrymmen. Använd detta val av smarta idéer för kräppapper inredning för din nästa room makeover projekt, och upptäcka många nya användningsområden för denna anpassningsbara produkt.

Kräppapper Decoupage

Lägga intresse till husgeråd med kräppapper till découpage över ytorna för att skapa en plisserade, färggranna textur. Leta efter släta ytor för projektet découpage; som på utsidan av en vas eller en trälåda. Använda hushållspapper découpage tavelramar, papperskorgar eller dekorativa skålar används för visning. Découpage ett urval av små plast bollar i neutrala färger och lägga till dem i en vacker skål eller korg för att användas som en inställning för mittpunkten eller tabell. Skapa en en-av-en-slag lampa genom decoupaging basen med sammelsurium av kräppapper. Klipp ut en mängd crepe papper till torg och découpage dem runt en piñata, eller skapa din egen abstrakt konst genom att lägga dem i en tom duk.

Snabb kräppapper användningsområden

Utforska olika sätt som du kan lägga hushållspapper till utrymmen för att skapa ett stänk av färg och intresse. På bara några minuter, kan du lägga till kräppapper i skålen med en vas med blommor kostgjorda eller använda hushållspapper som bas fyllnadsmaterial för dekorativa korgar eller skålar. Använd crepe papper att Linda extra rullar toalettpapper i badrummet så att de är prydligt dold, men lättillgängligt. Samordna färgerna som du använder med årstiderna att lägga till en festlig twist. Linda på födelsedagen paket i en korg väva mönster med koordinerande färger crepe papper för en listig presentation eller Använd en handfull kräppapper remsor istället för mjukpapper i en presentpåse. Knyta tillbaka gardiner i din lilla flickans rum med kräppapper bågar, eller lägga till en multi-level valance av färgglada kräppapper remsor att pryda ett sovrumsfönster. Skapa en mängd olika crepe papper blommor och lägga till dem i en vas, eller använda dem för att dekorera en byrå eller hylla.