mynewspapers.net

Kostym idéer för en Mad Hatter's Tea Party

Kostym idéer för en Mad Hatter's Tea Party


Med lanseringen av Disney's "Alice i Underlandet" i 2010 fortsätter Alice-temafester att växa i popularitet. En av de mer populära temana är den Mad Hatter's Tea Party. Vare sig du planerar en fest för barn eller vuxna, kör kostymer temat hem. Att veta några kostymer idéer hjälper dig att bestämma rätt utseende för dig och dina gäster.

Version

Innan du kan bestämma vem kommer klä som vilken karaktär, måste du bestämma vilken version av historien du vill skildra. Bortsett från den senaste Disney filmen finns den klassiska animerade Disney film, otaliga film och television anpassningar av historien, barnens animerade funktioner med olika tecken som Mickey Mouse eller undrar husdjur, videospel och, naturligtvis, den ursprungliga boken illustrationer och skriftliga beskrivningar. Avgöra vilken version som ska fokusera på ger en tydlig riktning för kostym val. Oavsett vilket håll du väljer, antingen gör din kostymer från grunden eller besöka din lokala sparsamhet butik efter lämpliga objekt.

Hattmakaren

Hattmakaren, som galna av Cheshire Cat innan Alice träffa honom, är rufsig och vilda utseende. När du väljer din kostym för Hattmakaren, inkludera en peruk som sticker ut i många riktningar eller använda mousse för att uppnå utseendet med ditt eget hår. Din kostym bör vara ljust färgade och omaka. Hatpins fast i dina kläder lägga till utseendet. Oavsett vad andra tillbehör du har, är den symboliska bilden av Hatter sin hatt. Bära en stor hatt med ett kort som säger "10/6" på den. Håll kortet på plats med ett band av band bundna över brädden av hatten.

Mars Hare

Den Hattmakarens vän på tea är i mars Hare, som är lika galna. Kostymer för i mars Hare är enkelt. Stora kaninöron spänt i olika riktningar hjälpa ange att karaktären är sinnessjuk. Kostym, antingen välja en överdimensionerad kostym med en kanin svans eller bära en full body kanin kostym och lägga till en frack över toppen. Bär en tekopp och fat att göra kostym lättare att identifiera.

Alice

Alices kostym är oftast en blå klänning med en vit pinafore över toppen. Hon bär vita strumpor och svarta skor. Men tänka sig olika versioner av den berömda historien Alice i ett antal olika outfits. I den senaste live-actionfilm, exempelvis bär hon flera kostymer, en av dem en röd klänning hjärter ger henne. Oavsett kostym väljer du en av Alices utmärkande egenskaper är hennes blonda hår. Om ditt hår inte är blonda, bära en peruk för att avsluta din look.

Andra

Även om bara andra tecken på Tea Party i boken hasselmus och White Rabbit, vore alla tecken från historien en lämplig kostym. De mest populära karaktärerna, som hjärter, Cheshire Cat och Tweedle Dee och Tweedle Dum eller mindre tanken av tecken, till exempel kort, snacket blommor, Dutchess, Dodo eller ens Bill spetsa kostymer för partiet.