mynewspapers.net

Kostym idéer av döda kända personer

Kostym idéer av döda kända personer


Klä upp som någon annan är en barndom fantasi som många vuxna fortfarande njuta. Om du kommer att vara någon annan, varför inte välja någon berömd? Någon kan förfalska den senaste kändis skvaller gripet. Så gå tillbaka i historien och klä sig som en av de kända eller ökända, dagar gått.

Kostymer för speciella tillfällen

Scenkostymer tal och drama är en del av den ståt som vi använder för att fira betydelsefulla tillfällen i historien. Prova en president på för storlek. Abraham Lincolns stovepipe hatt och signatur skägg är en död giveaway. Som är Teddy Roosevelt Rough Rider hatt och monokel, eller George Washingtons Pudrad peruk och otympliga näsa. Självständighetsdagen parader är en ny chans att visa upp dig patriotiska costuming. Skapa kostymer för Betsy Ross, komplett med halvfärdiga flagga och nål, eller Benjamin Franklin, med sin berömda Flint och fyrkantiga glasögon. Många kyrkor fortfarande använda drama som en del av religiösa ceremonier. Bibliska tecken som Moses, Maria och Jesus är alla källor för enkel kostymer. Förutom mantel och huvudbonad, ge Moses en styrofoam version av de tio budorden, och Mary, naturligtvis, kan att hålla barnet Jesus.

Berömda par kostymer

En av glädjeämnen av bär kostymer är att få andra att ansluta sig till roligt. Prova en berömda par kostym nästa gång du är inbjuden att spöka. För chic, prova Antonius och Cleopatra på för storlek. Den egyptiska prinsessan och den romersk krigshjälten är en av historiens mest berömda par. Klä henne i lila, med egyptiska ögonmakeup och massor av guld. Han kan bära en romersk soldat kostym, komplett med spjut och sandaler. Simson och Delila gjort ett plask i sin dag. Klä Samson med falska muskler och huvudet halv rakad. Klä henne som en bibel-eran skökan, med en stor sax att avsluta jobbet. President John F Kennedy och Marilyn Monroe var tänkt att vara ett skandalöst par. Klä Marilyn i hennes kvintessensen vit klänning och JFK i en skrynklig grå kostym med smal slips och kavajslag.

Kändis stilar

Halloween har blivit den andra största-inkomstbringande semestern i Amerika. Kända spöken finns i överflöd-- eller vara en kändis zombie. Klänning som din favorit pop-kultur-ikonen, sedan bara lägga till zombie make-up för pricken. Behöver idéer? Prova att Michael Jackson, Marilyn Monroe, Elvis Presley eller Judy Garland som Dorothy från "Trollkarlen från Oz." Historien är full av galna psykopater som har längtat efter världsherravälde. Klänning som Napoleon Bonaparte, med sin löjlig hatt och hans hand göms inuti hans jacka, eller Mongol krigsherren Djingis Khan, med massor av vapen. För att representera den kvinnliga sidan, anser Marie Antoinette "Låt dem äta kaka" i hennes finaste balklänning, komplett med lång, Pudrad peruk och en stor bit av kakan. Kvinnlig TV och filmstjärnor har varit kända för sina särskiljande utseende och ännu mer distinkt mode. Överväga Lucille Ball med Chanel kjol kostym i svart och vitt, och glöm inte röd peruk. Gå som Audrey Hepburn i hennes klassiska hatt och solglasögon, eller, för en ung kvinna, prova Shirley Temple, med ett huvud av gyllene lockar, baby-doll klänning och på skor.