mynewspapers.net

Kost för att föreställa en pojkeDu kanske kan förbättra chanserna att bli gravid en pojke genom att göra vissa förändringar i din kost. När mer basisk, livmoderhalscancer vätskan kommer att vara mer gynnsam för de spermier som bär Y-kromosomer som behövs för att sammansmälta med äggen att föreställa sig en pojke. Barnmorskorna i gamla tider betonade en diet förmåga att påverka kön på barnet. Dessa ord har nyligen fått vetenskapliga stöd efter en studie gjordes 2008 av en grupp forskare under ledning av Dr Fiona Mathews av Exeter University.

Vad du äter bestämmer kön

En kaloririk kost ger större chanser att bli gravid en pojke. Exeter forskningen på 740 brittiska kvinnor som var gravid för första gången avslöjade att 56 procent av kvinnorna på en kaloririk kost tänkt baby pojkar mot 45 procent av kvinnorna på en kalorifattig diet. Gravida kvinnor måste öka sitt vanliga dagliga kaloriintag med minst 400 kalorier att föreställa baby pojkar. Se till att du inte hoppa över din dagliga skål med frukostflingor. Detta kan ge en falsk signal om sänkning av blodsockernivån till kroppen, vilket kroppen tolkar som en brist på mat och kalori tillgänglighet. Denna svält-liknande tillstånd kan uppmuntra flicka embryots utveckling. Dr Mathews studie fann också att kvinnor som åt frukost regelbundet hade en 87 per ent större chans att bli gravid med en pojke. Det finns kritiker i det vetenskapliga samfundet, stöds denna slutsats av verklig observation av stigande kvinnliga barn födda i de utvecklade länderna i väst. Kvinnor i dessa länder leda stillasittande livsstil och i stället för att utöva tenderar att hoppa över måltider och äta kalorifattig mat för att förebygga fetma.

Livsmedel som påverkar kön

Alkaliska livsmedel såsom citroner, vattenmeloner, pumpor, blomkål, tomater, broccoli, sallad och kål är att föredra om du vill bli gravid en pojke. De kan luta PH-nivåer av livmoderhalscancer vätska och gör det mindre sura så att Y-kromosomen innehåller spermierna att överleva och säkring med äggen att producera en manlig fostret. Kall frukt skall inte ätas. De måste förbrukas vid rumstemperatur. Båda föräldrarna bör öka vegetabiliska intag som grönsaker är alkaliska livsmedel, och är också hög i näringsinnehåll. Livsmedel rika på näringsämnen som kalium och vitaminer såsom B-12, C och D behövs också för att utforma baby pojkar. I själva verket fann vetenskaplig forskningsstudie att kvinnor som utvecklade manliga Foster hade 300 mg extra kalium genom mat jämfört med kvinnor som tänkt baby flickor. Livsmedel rika på kalium inkluderar bananer, äpplen, avokado, jordgubbar, kronärtskocka, sparris, mandel, potatis och biffar. Salt mat också hjälpa föreställa baby pojkar. Livsmedel rika på kalium och natrium är russin, nötter, fikon och aprikoser. Det skulle också vara bra att konsumera livsmedel med hög glukos eftersom hög glukos förbrukning har associerats med manliga fostrets utveckling vetenskapligt i in vitro-fertilisering (IVF) forskningen. Livsmedel som ost, baljväxter och yoghurt kommer att uppmuntra kvinnligt embryo bildas eftersom de ökar surheten i livmoderhalscancer vätskan. Ett ökat intag av mejeriprodukter som är sura i naturen kommer inte att uppmuntra manliga embryo bildas. Kött är allmänt sura, men om du äter dem, rött kött är bättre val eftersom de är rika på kalium. Undvika skräp och bearbetade livsmedel som de är mycket sura och näringsämnen saknar. Denna naturliga metod för kost förordning kan användas tillsammans med andra metoder för att uppmuntra baby boy befruktningen. Även om forskningen verkar lovande, är det viktigt för föräldrar att inse att resultaten inte är ett recept för att utforma en pojke och metoderna som erbjuder ingen garanti.