mynewspapers.net

Kost för anaerob övning

Kost för anaerob övning


Anaerob Motion utförs i frånvaro av syre vägar. Den definierar vanligtvis övningar som motstånd, vikt, styrka och sprint utbildning. Dessa övningar involverar korta skurar av hög effekt eller kraft, generera rörelser som sista sekunder i taget. På grund av ökad inflammation i musklerna efter Anaerob träning, enligt en 1999 artikel i den "Journal of Anatomy", är det viktigt att rätt näring för reparation och återhämtning erhållas omedelbart efter träning.

Energienheter

En välbalanserad kost av proteiner, fetter och kolhydrater ger viktiga näringsämnen för maximal reparation och återhämtning efter Anaerob träning, enligt en 2004 granska en artikel i den "Journal of the International Society av sport Nutrition". Dessa näringsämnen är lika viktiga men bör inte konsumeras i lika proportioner. De är kvantifierade i form av en kalori räkna, med fetter som innehåller nio kalorier per gram av substrat, proteiner och kolhydrater innehåller endast fyra kalorier per gram.

Reparation och byggnad

När man jämför aerob träning att Anaerob träning, har aktivitet-inducerad stress för kroppen ökat avsevärt, vilket resulterar i muskel tårar som kräver en ökad anti-inflammatoriska svar. Genom en kost rik på proteiner och kolhydrater, enligt den "Journal of the International Society av sport Nutrition", kan du underlätta en snabbare reparation svar som kan snabba upp din återhämtningstid. Muskler kräver dessutom en omfattande mängd kalorier att bygga och underhålla, som därför kräver konsumtion av kalorier i hög slutet av din kalori sortiment.

Rad

Den "Journal of the International Society av sport Nutrition" rapporterar att ett underhåll kalori utbud för vuxen aktivt utövar mellan 1800 och 2400. Om du deltar i övningen som betonar Anaerob träning, bör du dock närmare till 2400 räkningen eller något över, att ge energi under aktivitet såväl som för reparation och byggnaden efter aktivitet.

Näringskälla

När du bryter ner dina kalorier i intervallet 1800 till 2400, bör du tänka på proportionerna av kalorier som gäller för fetter, proteiner och kolhydrater. Mayo Clinic i USA, till exempel rekommenderar att fetter upptar 20 till 35 procent av din diet, med proteiner på 10 till 35 procent och kolhydrater på 45 till 65 procent. För din anaeroba program bör din protein räkna nära 35 procent slutet, med fett och protein är ungefär mitt i deras sortiment. Du bör framhäva konsumtionen av dessa kalorier från så många naturliga källor som möjligt, med tillskott från artificiella källor konsumeras endast som behövs.

Näringsämnen och vitaminer

Mat från alla tre näringsämnen grupperna innehåller viktiga näringsämnen och vitaminer krävs för normala kroppsfunktioner. Livsmedel från naturliga källor är vanligtvis rik på alla viktiga vitaminer och näringsämnen som du behöver före, under och efter anaerob övning. Den "Journal of the International Society av sport Nutrition" säger att D-vitaminer, E och C är särskilt viktig för denna typ av träning på grund av den förbättrade skador som uppstår på din muskelfibrer. Dessa vitaminer bidra till främjandet av motion tolerans, minska inflammation och stimulera utveckling och underhåll av en hälsosam rörelseapparaten. Således, om du inte får en välbalanserad, korrekt näring diet, du bör omfatta användning av tillskott för att säkerställa att du konsumerar nog proteiner, fetter, kolhydrater, vitaminer och andra essentiella näringsämnen.