mynewspapers.net

Korta punk & emu frisyrer

Korta punk & emu frisyrer


Punk och emu hår, även stavat emo, är ett uttalande av egenarten av en person mot de sociala normerna av naturliga hår. Ytterligheterna av färg och onaturliga asymmetrin associeras med dessa typer av frisyr kan vara ett sprudlande sätt att uttrycka dig och står ut från mängden. Emo frisyrer är allmänt svart och randig, och har längre sektioner än punk hår, som har skarpare och spikier kanter i jämförelse.

Rakning

Ett gemensamt kännetecken för punk frisyrer är att delen av huvudet är klippt eller rakat. Till exempel innebär Mohawk en remsa av hår från framsidan till tillbaka omgiven av ett rakat huvud. Du kan styla en Mohawk upp rakt med hårspray eller framåt med denna produkt och en fön. Denna stil passar också för lockigt hår. Emo hår gör inte vanligtvis inblandade rakade huvuden.

Lager

Lager är användbara för både punk och emo hår. Punk stilar med lager inkluderar horror punk, där håret är kort på toppen i lager och längre på undersidan så att du stylar upp i en Mohawk mode. En annan lager punk stil är skate punk, där du har en asymmetrisk genväg som du sedan spike upp med gel. Lager är avgörande för en emo klippa, även om i det här fallet behöver du lång lager och en asymmetrisk stil. Rakhyvlar ge lämpliga utseendet.

Fransar

Emo hår används vanligtvis långa, tunga fransar över delen av ansiktet. För pojkar, kan dessa fransar vara längre än håret längre tillbaka på huvudet, även om emo hår är allmänt höll längre än en normal kort frisyr över på män. Lager och razoring kan i anslutning till har en ojämn utseende och dessa ser bäst om de är poker straight, sida-sopade och faller över halva ansiktet. Punk fransarna är skarpare, oftast, som en förlängning av en framåt-styled Mohawk, eller som en snygg bit av hår som är mycket längre än resten av håret på huvudet. Hårspray och gel, tillsammans med föningen, kan också förlänga marginella utåt och åt sidan för en vindpinad utseende.

Färg

Färg är viktigt att emo hår, medan en punk stil kan komma undan med en naturliga hårfärg tillsammans med en extrem minskning. Emo färg används vanligtvis en svart färgat bas, med tjocka streck i hela. Dessa streck kan vara valfri färg från vit-blond till mörk lila, och är i allmänhet på framsidan för maximal effekt. Punk färger är likaså obegränsade men kan vara grövre än just placerade emo streck. Ett annat alternativ för både emo och punk färg omfatta övergripande blekning till vit blond och punk frisyrer kan vara extrema nog för att kunna bära en naturligt brun eller blond bas färg. En mycket enkel punk stil är vindpinad utseende, med korta, grovt hackade hår som du kan laget enkelt med en bleach blondin.

Tillbehör

Emo hår lämpar sig för tillbehör så än punk hår. En båge, litet eller stort, kommer kontrast med den girly unnaturalness av artificiellt färgade hår. Du kan placera dessa asymmetriskt på ena sidan av huvudet. Ett annat alternativ är en färgglada pannband, eller ens en kristall-täckt tiara.