mynewspapers.net

Korta frisyrer för män med spikar

Korta frisyrer för män med spikar


Män med taggiga hår har begränsade alternativ för hårklippning. Taggiga frisyrer har normalt sidorna och baksidan av håret kort med toppen att vara spikade upp. Spikar kan variera i längd från tum till flera inches.

Stylad spikar

Spikar kan vara utformade på olika sätt med hjälp av produkter som gel, vax och spackel. Vissa stilar har färre större spikar. Dessa spikar är vanligtvis grupper av hår drog ihop och höll med produkt att likna en spik. Med kortare spikes är varje enskilt hårstrå spikade upp när produkten används. Produkten appliceras i håret och håret är stil upp och tillbaka och spikar är en naturlig biprodukt.

Faux Hawk

Spikar kan vara stilar. Grupper av spikar kan parted eller drog ihop. Ett populärt exempel är faux hawk, där spikar på huvudet är inredda upp och till centrum från båda sidor. Resultatet är en som båda sidor möts i den mellersta toppen av huvudet som liknar en mindre extrema Tuppkam. Denna styling kan utöka ner på baksidan av huvudet också.

Buzz Cut eller rakning

Spetsade hår är vanligtvis kort som det är, vilket gör det svårt för stylist att göra mycket med den. Det enkla alternativet är att ta bort spikar med antingen en buzz cut eller genom rakning huvudet. Alternativt, sidorna och baksidan av huvudet kan trimmas och övre vänstra orörd. Detta kommer att ge frisyren en övergripande renare look och göra spikar ser längre.

Spetsade ner

Mest spetsade frisyrer har spikar stil upp. Spikar kan fortfarande vara utformade nedåt eller i sidled. Styling spikar ner och framåt kan göras i mer formella sammanhang där höga spikar inte kanske passar tillfället. Produkten används i stället för styling håret upp, att tidigarelägga spikar och ner. Händerna är kör längs det hår framåt för att sänka nivån på spikar.