mynewspapers.net

Korta frisyrer för lockigt hår

Korta frisyrer för lockigt hår


Lockigt hår kommer i flera olika varianter. Det kan vara mjukt spiralled, tätt corkscrewed eller fint tilltrasslad. Om du undvika överdriven värme och kemikalier, kommer att ditt hår bli friska och motståndskraftig. Detta kommer att göra det lättare att stil. Korta frisyrer för lockigt hår är särskilt krävande. Välj en stil som komplimanger din ansiktsform och få den klippta en gång var sjätte vecka för bästa resultat.

Lockigt Bob

Korta frisyrer för lockigt hår


En haka längd bob är ett bra val för lockigt hår eftersom det kan bäras lockigt eller blåst rakt. Detta ger dig flera alternativ med samma frisyr. Har lager skär i din bob; men börja inte dem alltför höga om ditt ansikte är runda. Annars har du för mycket volym på den bredaste delen av ansiktet. Använda en sida del din lockigt bob en retrokänsla. Lägg till fransar för att fästa uppmärksamhet på ögonen eller om du vill göra ditt ansikte ser kortare.

Inverterad Bob & kil

Korta frisyrer för lockigt hår


En inverterad bob är en söt skära att rama in en hjärtformade eller ovala ansikte. Har de flesta volymen bort på baksidan av ditt huvud med en staplad skära att nå de inverterade utseende. En kil har en liknande stil i ryggen men har den främre hår klippa kortare samt för en Teenage effekt. Det ser sofistikerat på en lång eller kvadratisk ansikte. Lockarna hålla den från att visas för svår. Kilen och den inverterade bob bör båda vara finger stil medan fuktig för optimal glans.

Bedhead

Korta frisyrer för lockigt hår


Bedhead är en av de lockiga frisyrer som visas obesvärad. Dock tar det lite arbete för att få denna en rätt. Börja med en mycket strukturerad skuren för maximal volym - särskilt på din krona. Annars kommer du sluta med en "pudel" effekt med stora puffar av hår på sidan och en platt topp. Du kan blåsa torr denna stil på cool inställningen med en diffusor. Eller, du kan fästa dina lockar upp löst på toppen av huvudet och låt dem lufttorka när du sover. Efter du hår är oftast torra, experimentera med putty, gel och curl enhancer tills du hittar rätt kombination av produkter. Undvik de som gör håret fet, tunga eller krispigt.

Naturliga

Korta frisyrer för lockigt hår


Har du lockigt hår som är kinky eller väldigt hårt ringlad, har du ett antal olika alternativ. Hålla ditt hår i en kort naturlig om det nyligen har skurits ned för att bli av en kemiskt avslappnad del. Denna frisyr visar upp halsen och ser stor parad med arty örhängen. När håret växer ut, kan du hålla det naturliga och bara har det skulpterade i den form du vill genom att få en klädsel. Eller, du kan vrida sektioner i större lockar.

SpecialitetBantu knop, mini-dreads och flätor är andra alternativ om du övergången från avslappnad till naturliga hår. Har dessa gjort av någon som är specialiserad på afroamerikanska frisyrer och vet vilka oljor att använda. Du vill att eventuella skador på ditt hår och hårbotten för att vara minimal, och du kan växla från ett format till ett annat med lätthet. Undvika att dra hår tillbaka för hårt från ditt ansikte med dessa lockiga frisyrer. Detta kan orsaka håravfall över tiden.