mynewspapers.net

Kort tonåring män frisyrer

Kort tonåring män frisyrer


Populära kort tonåring frisyrer för killar omfatta funky ännu lätt att uppnå ser ut. Lager, trendigare hårklippning avger en vassare överklagande men klassiska nedskärningar även trim ner ostyriga hår och ge bort en snygg finish. Oavsett om ditt hår är tjockt, lockigt eller tunna, har korta tonåring män frisyrer inte vara tråkigt eller säker.

Faux Hawk

Faux hawk är en mock-up mohawk blandat med en spetsiga titt. Håret är lager på sidorna, då borstad på rygg, vänster och höger, men hår på toppen av huvudet drar ihop och spikar med gel och skulptur lotion med en curl utåt mot fronten. Frisyr är bra för tunna till medellång hår eftersom det har lager.

Spetsade

Den spetsiga frisyr är en våt, trimmade utseende som ser ut bra på oval, hjärta, diamant och runda ansikte former. Håret är kort runt inklusive områdena, då gel används för att spika håret upp på framsidan med en fön. Mousse, utjämning agent, skulptur lotion och gel kan alla användas för att uppnå detta utseende.

Ryan Seacrest

Snittet är ungefär som spetsade hår cut men med lite längre hår där uppe. Håret klipps kort på sidorna och prydligt trimmade runt öronen, då framsidan av håret är kvar länge för att krypa uppåt av pannan. Med gel eller hårspray som finger torr eller föna, du håll håret ändarna och lätt sprids gelen i delar. Gel eller andra sticker tjänstemän bör tillämpas lätt eftersom detta är en allmänt torr, mjuk look.

Hell Raiser

Denna frisyr är kort på ryggen och sidorna, men toppen behålls längre. Först håret borstas på sidorna och öron, men håret på toppen har massor av volym och ser ännu bättre om lockigt. Med scrunching och finger torra tekniker, kan stylist använda mousse, formning pasta eller hårspray att hålla håret upp på toppen.